Anasayfa
Beni Hatırla
5
FORUMLAR > SİYASET & GÜNCEL > "Ergenekon İddianamesinde" Skandal!
13.03.2010 18:12 PM
Can
Teyfik demiş ki:

Ancak bu durum artık ülkenin güvenliğini de tehdit eder bir yapı değil mi? Sen bir terör örgütüne dair muhbirlik yapanların açık adresini nasıl verirsin ?

Teyfik konuşturma beni hocam, lütfen... Neler söyleyeceğimi az çok tahmin ediyorsundur, ağzımı bozmayayım..

13.03.2010 18:15 PM
Can demiş ki:

Teyfik konuşturma beni hocam, lütfen... Neler söyleyeceğimi az çok tahmin ediyorsundur, ağzımı bozmayayım..

Tamam. Biz ağzımızı kapatıyoruz zaten sürekli. :/

Bekleyelim ve görelim kardeşim. Zaman ilaç olsun buna da. :/

13.03.2010 18:43 PM

bugun yeni bisey daha cikti, ilhan cihanerin taniginin kardesini akpnin savcisi gozaltina almis, cihanerin sanigi da geri adim atmak durumunda kalmis falan ama bunlar normal seyler artik turkiye degil muz cumhuriyeti cunku. 

13.03.2010 18:46 PM
Soner demiş ki:

bugun yeni bisey daha cikti, ilhan cihanerin taniginin kardesini akpnin savcisi gozaltina almis, cihanerin sanigi da geri adim atmak durumunda kalmis falan ama bunlar normal seyler artik turkiye degil muz cumhuriyeti cunku. 

cihaner in tanıdğı mı geri adım atmış sanığı mı?

13.03.2010 18:47 PM
Teyfik demiş ki:

cihanerin tanigiymis ilk bastan sonra otekinin tanigi olmasi istenmis gibi bisey, baydi artik okumuyorum bile:) biraz okudum gene ayni durum dedim.

tanik kapmaca oynuyorlarmis :) 

13.03.2010 18:58 PM
Teyfik demiş ki:

http://www.milliyet.com.tr/tanik-kapmaca-/siyaset/haberdetay/13.03.2010/1210758/default.htm

ben pek okuyamadim ama okumak istersen. 

13.03.2010 19:31 PM
Can
Teyfik demiş ki:

Tamam. Biz ağzımızı kapatıyoruz zaten sürekli. :/

Bekleyelim ve görelim kardeşim. Zaman ilaç olsun buna da. :/

Ortama girince konuşurum, sorun değil, ama forum ortamında böylesi geniş bir konuyu en fazla 2 sayfa konuşabilirsin, sonrasında sağdan soldan lafa girenler, AKP fanatikleri, ergenekon manyakları ortaya atladıkları için ne konuşma kalıyor ne bişey.

13.03.2010 20:17 PM

kimlere emanet bu ülke off ya...

20.05.2010 20:46 PM
Raşit
Karadeniz Teknik Üniversitesi | Müzik Öğretmenliği

hmmm

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';