Ancak bu durum artık ülkenin güvenliğini de tehdit eder bir yapı değil mi? Sen bir terör örgütüne dair muhbirlik yapanların açık adresini nasıl verirsin ?
Teyfik konuşturma beni hocam, lütfen... Neler söyleyeceğimi az çok tahmin ediyorsundur, ağzımı bozmayayım..
bugun yeni bisey daha cikti, ilhan cihanerin taniginin kardesini akpnin savcisi gozaltina almis, cihanerin sanigi da geri adim atmak durumunda kalmis falan ama bunlar normal seyler artik turkiye degil muz cumhuriyeti cunku.
bugun yeni bisey daha cikti, ilhan cihanerin taniginin kardesini akpnin savcisi gozaltina almis, cihanerin sanigi da geri adim atmak durumunda kalmis falan ama bunlar normal seyler artik turkiye degil muz cumhuriyeti cunku.
cihaner in tanıdğı mı geri adım atmış sanığı mı?
cihanerin tanigiymis ilk bastan sonra otekinin tanigi olmasi istenmis gibi bisey, baydi artik okumuyorum bile:) biraz okudum gene ayni durum dedim.
tanik kapmaca oynuyorlarmis :)
http://www.milliyet.com.tr/tanik-kapmaca-/siyaset/haberdetay/13.03.2010/1210758/default.htm
ben pek okuyamadim ama okumak istersen.
Tamam. Biz ağzımızı kapatıyoruz zaten sürekli. :/
Bekleyelim ve görelim kardeşim. Zaman ilaç olsun buna da. :/
Ortama girince konuşurum, sorun değil, ama forum ortamında böylesi geniş bir konuyu en fazla 2 sayfa konuşabilirsin, sonrasında sağdan soldan lafa girenler, AKP fanatikleri, ergenekon manyakları ortaya atladıkları için ne konuşma kalıyor ne bişey.
kimlere emanet bu ülke off ya...
hmmm