ben 1 bçk senedir dv5-1040et kullanıyorum. cooler'sız kullandığım zaman oyun oynarken yarım saatte dahi kapanıyor. ama cooler varken 5-6 saat aralıksız oynuyorum bana mısın demiyor(daha fazla süreler denemedim, denesem de problem çıkacağına ihtimal vermiyorum). laptop cooler kesinlikle ve kesinlikle müthiş faydalı. model olarak zm-nc2000 kullanıyorum. kısa vadeli çözüm içinse 4 adet plastik kapak yardımıyla laptop ı yerden biraz yüksekte tutmanızı tavsiye ediyorum. tahmin ettiğinizden çok daha faydalı oluyor.
evet pavillion dv6000 serisinden:) hp'nin değiştirdiği bazı modeller var aslında, yani bataryayı değiştiriyorlar aşırı ısınmaya yol açıyor diye. onu kontrol et istersen, senin bilgisayarın dahil mi hariç mi diye?
nerden kontrol edebilirim bilgin var mı??
teşekkürler :)
ama aslında sorumun tam cevabını alablmiş değilim :) sizce şarj olurken hızlı çalışması normalmi kafa takıldı kaç gündür? :S
evet pavillion dv6000 serisinden:) hp'nin değiştirdiği bazı modeller var aslında, yani bataryayı değiştiriyorlar aşırı ısınmaya yol açıyor diye. onu kontrol et istersen, senin bilgisayarın dahil mi hariç mi diye?
dv6000 serisi berbat ya..hpnin en sorunlu serisinden bi probleminiz olursa hemen servise götürün garantisi devam ediyodur inş... Ben götürdüm değiştirdiler yeniseiyle kurtuldum..dv6 serisinden bir bilgisayar aldım gayet memnunum...
copaq nx7400
zaman zaman oluyor o sorun
o zaman da abım adaptörü prizden çekıyo:)
ben de dıyorum kı sogutmak ıcın onuyo bırak donsun dıyorum:)
ama prizden cekınce de susuyo fan:)
sonuc olarak bı zararı yok
en fazla pc patlar
patlarsa da patlasın 3 yılını tamamladı
ben de HP pavilion kullanıorum. o kadar çok ısınıo ki kışın herkes kucaına alabilmek için yarışıodu..
ayrıca fanı çıkardıımda o halıyı ben de gördüm 2 senede halı dokuyabilio bu modeller. :)
ama fanları zor çıkıo dikkat edin bence fana direk açılan bi kapak yok ben komple sökmüştüm laptop u takarken de kablolardan bir kaçını zedelemişim hoparlor de dahil üst kısım kople çalışmıodu. açma kapama da.. :D
Yüksek performans yerine dengelide kullan biraz faydası oluyor.. presario cq60..