Anasayfa
Beni Hatırla
0
İlk Sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » Son Sayfa
12.03.2010 23:11 PM
Osman
Sakarya Üniversitesi | Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri

arkadaşlar HP Pavilion dv6 1237et laptoum var. şarj sırasında bilgisayar açık olduğu sürece fan hızlı çalışıyor. hiçbir işlem yapmasam bile hızlı çalışıyor. sizce bu normal mi? birkaç internet sitesinde tüm hplerde böyle bi durum olduğunu okudum ama yine de merak ediyorum.. bilgisi olann???

Bu mesajı
1 kişi beğendi
12.03.2010 23:13 PM
Erman
İstanbul Teknik Üniversitesi | Endüstri Mühendisliği

ısıyı atmak için çalışacak gariban :)

12.03.2010 23:18 PM
Ulutan
Marmara Üniversitesi | Bilgisayar Programcılığı

Laptopunu ters çevir arkasındaki vidaları aç fanı çıkar ve içindeki çamurları temizle,tekrar geri takarken işlemciye uzanan bakır boruların vidalarını iyice sık yoksa laptopun sürekli 2 3 dakika içinde kapanacaktır.Buarada laptop sıcakken içindeki vidaları çıkarma sıcaklıktan dolayı vida lehimlerini bozabilirsin buda ekstra masraf demektir..

Bu mesajı
7 kişi beğendi
12.03.2010 23:20 PM

fanı açtığın zaman içindeki bir halı görüceksin uzun zamandır kullanıyosan bilgisayarı. o bilgisayarının parçası değil. fanının el emeği göz nuru

12.03.2010 23:20 PM

benimkide yaa ucucak zannımca bi ara okadar seslı calısıyoki sızamıyorum bile :D

ama casper benim ki bunu dediğim anda sen baştan hata yapmışsın diceksiniz ama yaptık bi kere napalım hem ayrıca ondan başka hiç bi sorunum yok 2 senedir cok şükür

12.03.2010 23:21 PM
Kemal
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Elektrik-Elektronik Mühendisliği
Gökhan demiş ki:

fanı açtığın zaman içindeki bir halı görüceksin uzun zamandır kullanıyosan bilgisayarı. o bilgisayarının parçası değil. fanının el emeği göz nuru

AMAUAHAHAHAHAa

12.03.2010 23:22 PM

sen işlem yapmasan da bilgisayar kafasına göre takılıyor olabilir bunun yanında HP'ler ısınma porblemiyle meşhur zaten.. fan da debelenip duruyor işte. pislenmesi de fandan çıkan sesi artırır

12.03.2010 23:29 PM

altına ekstra fan alsan iyi olabilir. biraz olsun ferahlıyor bilgisayar. aynı dertten muzdaripim de, ordan biliyorum :)

12.03.2010 23:36 PM
Osman
Sakarya Üniversitesi | Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
Melike demiş ki:

altına ekstra fan alsan iyi olabilir. biraz olsun ferahlıyor bilgisayar. aynı dertten muzdaripim de, ordan biliyorum :)

hp mi kullanıyorsun sen de melike?

12.03.2010 23:40 PM
Semih
Cumhuriyet Üniversitesi | Jeoloji Mühendisliği

bendede dv6 artist edition var.. ortalama 50 55 C de çalışan makinemiz sürekli yüksek devirde soğutma yapıyor. yapıcak birşey yok. oyun açtığımda 90 C ye çıkan makineme el yapımı soğutma yaptım. şimdi 60 70 C de cod modern warfare2  dirt2 shift ıvır zıvır güzel çalışıyor.

İlk Sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';