Ankara sincan pınarbaşı mahallesinde, merkezi, ana cadde kenarında toplu ulaşıma çok çok yakın bi kooperatif dairesi.
En üst kat. 3+1 geniş (120m2 fln), temiz bi ev. Balkonunda barbeküsü fln da var. Güvenli güzel bi apt. Doğalgaz sobası ve bilimum dier soba seçenekleri var kalorifer peteği yok zaten öğrenci için kombi yakmaya çok imkan da yok.
Düşünülen kira 280 tl kira aidatı da 10 tl. Pazarlık payı da mevcuttur. Ben daha ne dym. Eski kiracı 300 tl dan çıktı ama kiracı yok bu günlerde. İlginizi alakanızı bekliorum öğrenci arkadaşlarım
Eryaman'dan Elvan'dan dolanda gel Sincan'dan... =))
maksat UP ![]()
up
sincanda da oturulmaz ki bacım...
sincan merkez kafasına göre herkes
Yeri ii de brz yol var tbi misal odtü 20 dk sürüo gitmek lakin adam başı 100 liradan aza temiz geniş evde kalır insan. Hem de kendi evin nihayetinde. En kötü yurt bilem 130-150den başlıo 4-5 kişi kutu gbi odalarda yatıo. Yurtta kalıcama ben kalırdım en basitinden şahsen. Ya da 100 yılda 300 lira verceime adam başı 20 dk erken kalkar gezer eğlenir paramı öyle yerim. Sosyal statü bakımından da pek farkları yok açıkcası bnm görüşüm böle valla gençler siz bilirsnz hem nemrut ev sahbnz de olmaz buyrun buyrun valla
up
sincan merkez sexy herkes