var öyle bi şey ya Facebookta, ben eskiden oynardım poker, bi gün bi masaya girdim 2 kişi vardı, kız bütün paraları sürüyo ve hemen fold diyo adam kazanıyo, dedim noluyo böyle, çıkar mısın masadan dediler, kazanıp çıktım izliyom gene aynı şeyleri yapıyolar bütün paraları adam topladı ve chat kısmına yazdı paranı hesabına yolladım diye 
ha onu biliyorum ama böyle hileyle oyunun kodlarıyla oynayıp chip arttırma sandıydıım
ha onu biliyorum ama böyle hileyle oyunun kodlarıyla oynayıp chip arttırma sandıydıım
o da vardır da onu bilmiyom
bu tip oyunlar için para veren insanlara da anlam veremiyom, gir oyna kazan yahu... 
Hiç bir oyunu hile ile oynamıyorum. COD MOHAA Half Life Stalker gibi FPS oyunları aksine Hardest'ta oynuyorum.
hilenin olduğu oyunda ırk ayrımı olmaz herkes bu hileyi yapar ayık olun, ammavelakin sözün kısası Türkler bu işin bokunu cıkartır orası ayrı :D:D
hilenin olduğu oyunda ırk ayrımı olmaz herkes bu hileyi yapar ayık olun, ammavelakin sözün kısası Türkler bu işin bokunu cıkartır orası ayrı :D:D

oha lan
bu kadar da güzel isim olmaz.
hacı kusura bakma ama çakma profil değil olduğun çok açık ama ya 
Kim ne derse desin. En çok hile severler bizim Türkler. Elbette hile yapmayan yoktur ama bir oyuna Türkler dadandığı zaman. Adamlar aynen şu şekilde kaçıyorlar. Türk istemiyoruz, Türk ile yapar, Türk alır kaçar. Bu kadar adam böyle düşünüyorsa haklılık payı olsa gerek. Adamlar sırf Türk diye milleti oyundan atıyor yav =D Daha ne, kim diyebilir ki bizden az hile kullanan var diye? =)
Sadece biz değil,diğer 3.dünya ülkelerinin oyuncuları da yapıyor.knight online oynayanlar anlar ne demek istediğimi. giderek oyunda baş başa kalmıştık:)millet bıraktı gitti oyunu.kim kaldı geriye?hileyle hurdayla bir yerlere gelip kendini tatmin edenler..