Anasayfa
Beni Hatırla
0
İlk Sayfa « 1 2 3 4 5 6 7 8 » Son Sayfa
08.09.2010 05:21 AM

Lord Of The Rings Battle For Middle-Earth oynayan varsa bilir ondada çeşitli bug'lar mevcuttu

08.09.2010 05:22 AM

sims 3'te "testingcheatsenabled true" olmadan hayat adeta bir cehennem ama para kazanma hilelerine başvurmadım hiç, gerekirse koltuğumu televizyonumu sattım onun yerine 

08.09.2010 05:27 AM
Murat
Gazi Üniversitesi | İngilizce Öğretmenliği

Age of Empires da okla gelen askerlere ateş eden arabalarla dalmak da ayrı bi zevk

19.11.2010 02:14 AM

evet beyler facebook okey ve batakda hile elime düştü :D denedim bizzat okeyde 1 saatde 35000 yaptım ^^

19.11.2010 02:16 AM
Anıl demiş ki:

Hile yapılabilen oyunlarda sadece Türkleri gördüğün ya da onlarla oynadığın için olabilir. Yabancılarda da dolu çünkü, bizden daha çok hatta. Modern Warfare 2 serverlarında hilesiz oynayan bulmak çok zor. Hatta orijinal oynayanlarla korsan oynayanlar falan farketmiyor, her oyunda her şekilde var hile. Bizimkiler Google'dan bulup falan yapıyor kendince genelde. Ha ama nedir, oyunun açığını bulup değerlendirmek de ayrı bir keyiftir. Yine de fazla abartmamalı, başkalarının oyununa mani olmamalı. ^^

19.11.2010 02:17 AM

:)

19.11.2010 02:19 AM
Ömer demiş ki:

internetten hangi oyunu oynasam bizim Türkler hep hile ne dir bu hile merakı bizimkilerdeki :)) 

Örnekler, kinght online, counter strike , cod , wow, metin2, warrock vs vs  say say bitmez 

En son gördüğümde facedeki poker oyununda bile bug bulmuşlar chip kasıyorlardı :)))

Bizim odada var bir tane silkroad oynuyor o da kesin yapıyordur...

19.11.2010 02:20 AM
Cem
Erciyes Üniversitesi | Elektrik-Elektronik Mühendisliği
Ömer demiş ki:

internetten hangi oyunu oynasam bizim Türkler hep hile ne dir bu hile merakı bizimkilerdeki :)) 

Örnekler, kinght online, counter strike , cod , wow, metin2, warrock vs vs  say say bitmez 

En son gördüğümde facedeki poker oyununda bile bug bulmuşlar chip kasıyorlardı :)))

walla mı laa? facedeki pokerde hile nasıl hacı söyle be walla çok sevap :D

19.11.2010 02:20 AM
Gamze demiş ki:

sims 3'te "testingcheatsenabled true" olmadan hayat adeta bir cehennem ama para kazanma hilelerine başvurmadım hiç, gerekirse koltuğumu televizyonumu sattım onun yerine 

sims 3 şu ev yapıp adamları yediriyon felan o mu :D bizimkiler oynuyor dur söyleyim hilesini hemen hueheuhe :))

19.11.2010 02:21 AM
Cem demiş ki:

walla mı laa? facedeki pokerde hile nasıl hacı söyle be walla çok sevap :D

onu ben de bilmiyorum ya :D ama facedeki okeyde ve batakda biliyorum ^^

haa bir de facede oyun oynuyanların isterse facesi kapalı ve seni engellemiş olsun profilini bulabiliyorsun onuda biliyorum ögretim mi ^^

Son Düzenleme: Ömer Kaygısız @ 19.11.2010 02:22
İlk Sayfa « 1 2 3 4 5 6 7 8 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';