internetten hangi oyunu oynasam bizim Türkler hep hile ne dir bu hile merakı bizimkilerdeki :))
Örnekler, kinght online, counter strike , cod , wow, metin2, warrock vs vs say say bitmez
En son gördüğümde facedeki poker oyununda bile bug bulmuşlar chip kasıyorlardı :)))
internetten hangi oyunu oynasam bizim Türkler hep hile ne dir bu hile merakı bizimkilerdeki :))
Örnekler, kinght online, counter strike , cod , wow, metin2, warrock vs vs say say bitmez
En son gördüğümde facedeki poker oyununda bile bug bulmuşlar chip kasıyorlardı :)))
bu başlık da bana hileli geldi
hanı hp kazanmak ıcın acılmıs gıbı:)
bu başlık da bana hileli geldi
hanı hp kazanmak ıcın acılmıs gıbı:)
ben Türk değilim yazmadım oraya =))
erken ve kısayoldan tatmin olmaya bayılıyoruz biz.
Hile yapılabilen oyunlarda sadece Türkleri gördüğün ya da onlarla oynadığın için olabilir. Yabancılarda da dolu çünkü, bizden daha çok hatta. Modern Warfare 2 serverlarında hilesiz oynayan bulmak çok zor. Hatta orijinal oynayanlarla korsan oynayanlar falan farketmiyor, her oyunda her şekilde var hile. Bizimkiler Google'dan bulup falan yapıyor kendince genelde. Ha ama nedir, oyunun açığını bulup değerlendirmek de ayrı bir keyiftir. Yine de fazla abartmamalı, başkalarının oyununa mani olmamalı. ^^
facedeki poker oyununun hilesi neymiş peki 
ben kafadan ''bizim türkler'' diye başlayan yaklaşıma karşıyım
''bizden bi -sansür- olmaz kafası,, değişsin artık
olursa olur olmassa olmaz
sonuca odaklı tavırlar bunlar.
bir poker dünya şampiyonun ropörtajında vardı, internette oynarken 2 türkün olduğu masaya kesinlikle oturmam diye ;))