Oradaki HDR efekti tamamen simülasyondur. Reel olarak fotoğraf makinelerindeki HDR formatıyla alakası yoktur: sadece profesyonel makine kullanmayanların kendilerini tatmin etmeleri için koyulmuş bir özelliktir diyebiliriz.
Link yenilense de ben de denesem..
hadi herkes yapsın xD
Lucas ART bu işlevi en iyi yapan filter lardan biri. CS5'te de güzel çalışmalar ortaya koyabilirsiniz.
HDR iyidir candır
güzelmiş eyv.
Oradaki HDR efekti tamamen simülasyondur. Reel olarak fotoğraf makinelerindeki HDR formatıyla alakası yoktur: sadece profesyonel makine kullanmayanların kendilerini tatmin etmeleri için koyulmuş bir özelliktir diyebiliriz.
Açıklamada bende normal fotoğrafları hdr ye çevirebilirsiniz diye yazmıştım zaten. ayrıca HDR formatı diye bişeyde yoktur. HDR farklı ışıklarda çekilen fotoğrafların üstüste bindirilip yine bilgisayar programı yardımı ile yapılan bir çalışmadır. tam profesyonel makineyede ihtiyaç yoktur. günümüzdeki çoğu dijital makinede ışık ayarı özelliği vardır. sadece kalite açısından profesyonel makine iyi olur. çekerken raw formatında çekip photoshopta renk ve ışık ayarı yaparakta bu işlemler kolaylaştırılabilir.
hdr sevmiyorum ama yineede gzl paylaşım![]()
ben neden tam anlamıyla hdr yapamıyorum delirecem