höh
oldu o zmn bu isimle çok tutar
Olum RT diye isim mi olur
manyak mı bunlar
kim bu sıradan eksiyi yapıştıran yhaa
bu akşam bi kaç başlıkta daha gördüm yhaa sıradan eksilemiş birisi işi gücü yok mu ayıkamadım yhaa
başlığı görünce dikkatimi çekti hemen baktım myspace den başarılı bence
Teşekkürler Zübeyde...
Tuşe mi
Ohe dedim noluyorrrrr
Grup biliyor mu anlamını ismin asfkafkafkikfsifwejfsd
"Yok Ayten bilmiyoruz öyle denk geldi hoşumuza gitti koyduk..." Desem saçma olurdu di mi; allahtan öyle bir şey yok.
höh
oldu o zmn bu isimle çok tutar
Tuttuğu kadar Figen artık. Popüleritede gözümüz yok hatta olabildiği kadar yeraltı takılıyoruz. Tutacaksa yaptığımız işlerle tutsun...
Olum RT diye isim mi olur
manyak mı bunlar
Manyağız olm (:

Muhtemelen, değilse de itinayla mağdur yapılır, sorun değil... Zaten Türkiye'de ekstrem müzikte taş koyma, köstek olma kolpalıkları olmazsa olmazdır amk. Başlığı çekememiş arkadaş heralde, ya da beyni eritmiş bir tıpçı arkadaşımız ders konusunun geçmesinden rahatsız oldu falan ahah Önemsiz...
Buradaki başlığı da unutmuşum resmen, bildirim gelince açtığımı hatırladım. Lafı açılmışken güncellemeleri de ekleyip kaçayım bari. Demonun 100 adet -el ile numaralandırılmış- kopyası bitti, eridi gitti resmen bu da bizi ziyâdesiyle sevindirdi tabîi. Şimdi yolda 3 grupluk split albüm var, İtalyan yeraltı (DIY) şiket Human Discount Records'tan çıkacak. 7 şarkıyla dahil olduğumuz ve toplamda 21 şarkı içerecek olan bu cd 40 kopya gibi sınırlı sayıda Türkiye sınırlarına girecek. http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=504529381&blogId=529119532 Burada biraz ayrıntı var bu konuyla ilgili... Onun dışında artık bir davulcumuz var (bay tokMAKATör) stüdyo çalışmalarına falan başladık, konser monser olursa yardırcaz bundan gayrı. Öyle yani takılıyoruz, meraklısı varsa en iyisi sayfadan bizi takip etsin...
Sevgiler...
Dinlerken Rektal Tuşe yaptırmış hissi veren harika şarkılar :D Yeni demonuzu dört gözle bekliyorum...
Anorectal Grindcore un türkiyedeki yeni sesi yeni nefesi .:D
Extreme metal dehası değerli kardeşim eski grup arkdaşım Erkin'e, aynı çatı altında bulunduğum ev arkaşım Fırata, bunun yanında değerli Mert ve Emine sonsuz başarılar.
RxTx-Gayet ciddiler gerçekten