Anasayfa
Beni Hatırla
1
Bu mesajı
1 kişi beğenmedi
02.09.2010 22:04 PM

noluo lan dedim bi an

Bu mesajı
1 kişi beğenmedi
02.09.2010 22:06 PM

Tuşe mi Ohe dedim noluyorrrrr

Grup biliyor mu anlamını ismin asfkafkafkikfsifwejfsd

Son Düzenleme: Ayten @ 02.09.2010 22:07
Bu mesajı
1 kişi beğenmedi
02.09.2010 22:06 PM

höh oldu o zmn bu isimle çok tutar

Bu mesajı
1 kişi beğenmedi
02.09.2010 22:09 PM

Olum RT diye isim mi olur

manyak mı bunlar

Bu mesajı
1 kişi beğenmedi
02.09.2010 22:09 PM

kim bu sıradan eksiyi yapıştıran yhaa

Bu mesajı
1 kişi beğenmedi
02.09.2010 22:12 PM
Zübeyde demiş ki:

kim bu sıradan eksiyi yapıştıran yhaa

rektal tuşe mağduru birisi heralde

Bu mesajı
1 kişi beğenmedi
02.09.2010 22:14 PM

bu akşam bi kaç başlıkta daha gördüm yhaa sıradan eksilemiş birisi işi gücü yok mu ayıkamadım yhaa

03.09.2010 01:57 AM
Erkin
Süleyman Demirel Üniversitesi | Maden Mühendisliği

Zübeyde Baş demiş ki:

başlığı görünce dikkatimi çekti hemen baktım myspace den başarılı bence

Teşekkürler Zübeyde...

Ayten Kılıç demiş ki:

Tuşe mi Ohe dedim noluyorrrrr

Grup biliyor mu anlamını ismin asfkafkafkikfsifwejfsd

"Yok Ayten bilmiyoruz öyle denk geldi hoşumuza gitti koyduk..." Desem saçma olurdu di mi; allahtan öyle bir şey yok.

Figen Bilgin demiş ki:

höh oldu o zmn bu isimle çok tutar

Tuttuğu kadar Figen artık. Popüleritede gözümüz yok hatta olabildiği kadar yeraltı takılıyoruz. Tutacaksa yaptığımız işlerle tutsun...

Ferhat Yıldız demiş ki:

Olum RT diye isim mi olur

manyak mı bunlar

Manyağız olm (:

Muhammed Kaya demiş ki:
rektal tuşe mağduru birisi heralde 

Muhtemelen, değilse de itinayla mağdur yapılır, sorun değil... Zaten Türkiye'de ekstrem müzikte taş koyma, köstek olma kolpalıkları olmazsa olmazdır amk. Başlığı çekememiş arkadaş heralde, ya da beyni eritmiş bir tıpçı arkadaşımız ders konusunun geçmesinden rahatsız oldu falan ahah Önemsiz...

Buradaki başlığı da unutmuşum resmen, bildirim gelince açtığımı hatırladım. Lafı açılmışken güncellemeleri de ekleyip kaçayım bari. Demonun 100 adet -el ile numaralandırılmış- kopyası bitti, eridi gitti resmen bu da bizi ziyâdesiyle sevindirdi tabîi. Şimdi yolda 3 grupluk split albüm var, İtalyan yeraltı (DIY) şiket Human Discount Records'tan çıkacak. 7 şarkıyla dahil olduğumuz ve toplamda 21 şarkı içerecek olan bu cd 40 kopya gibi sınırlı sayıda Türkiye sınırlarına girecek. http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=504529381&blogId=529119532  Burada biraz ayrıntı var bu konuyla ilgili... Onun dışında artık bir davulcumuz var (bay tokMAKATör) stüdyo çalışmalarına falan başladık, konser monser olursa yardırcaz bundan gayrı. Öyle yani takılıyoruz, meraklısı varsa en iyisi sayfadan bizi takip etsin...

www.myspace.com/rektaltuse

Sevgiler...

05.09.2010 03:39 AM
Cengiz
Süleyman Demirel Üniversitesi | Jeoloji Mühendisliği

Dinlerken Rektal Tuşe yaptırmış hissi veren harika şarkılar :D Yeni demonuzu dört gözle bekliyorum...

01.10.2010 02:47 AM
Önder
Süleyman Demirel Üniversitesi | Otomotiv Öğretmenliği

Anorectal Grindcore un türkiyedeki  yeni sesi yeni nefesi .:D

Extreme metal dehası değerli kardeşim eski grup arkdaşım Erkin'e, aynı çatı altında bulunduğum ev arkaşım Fırata, bunun yanında değerli Mert ve Emine sonsuz başarılar.

RxTx-Gayet ciddiler gerçekten

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';