kendıı hur ırademle kaldım pişmanmıyım bılmıyorum ama bırdaha olsa yapmam lan 
rusçadan kaldım çünkü hoca gramer anlatmaya başladığında ben alfabeyi yeni çözmüştüm
ehi.
rusçadan kaldım çünkü hoca gramer anlatmaya başladığında ben alfabeyi yeni çözmüştüm
ehi.
Ayy yerim seniğ. Erken geleydin derslere çözmüştün şimdiye ABC'yi.
edit: rusça harfler çıkmamış.

Temel sanat eğitimi diye bir ders var. herkesin geçmeyi garantilediği tek ders ,ama kaldım ben sınav saatini karıştırdım sınavdan yarım saat sonra fakülteye gidipte herkesi sınavdan çıkarken gördüğümde dünya başıma yıkıldı...Büt var alllahtan:)
Temel sanat eğitimi diye bir ders var. herkesin geçmeyi garantilediği tek ders ,ama kaldım ben sınav saatini karıştırdım sınavdan yarım saat sonra fakülteye gidipte herkesi sınavdan çıkarken gördüğümde dünya başıma yıkıldı...Büt var alllahtan:)
Şans budur bizimde Perspektif diye dersimiz vardı 9.30 da vize ben uyandım 12 de saate baktım bastım küfrü bi daha yattım. Ne mi oldu ? Finalden 95 çektim geçtim
Sanat tarihine benzer bir dersimiz var onun kapağını bile açmadım şimdi tek dersten sürünüyoruz kaldık diye 
Şans budur bizimde Perspektif diye dersimiz vardı 9.30 da vize ben uyandım 12 de saate baktım bastım küfrü bi daha yattım. Ne mi oldu ? Finalden 95 çektim geçtim
Sanat tarihine benzer bir dersimiz var onun kapağını bile açmadım şimdi tek dersten sürünüyoruz kaldık diye 
Keşke uyanamasaydım üzülmezdim bu kadar ben kütüphanede ders çalışıyordum
saati yanlış biliyormuşum:)
Keşke uyanamasaydım üzülmezdim bu kadar ben kütüphanede ders çalışıyordum
saati yanlış biliyormuşum:)
Olsun ya takma kafana verisin işte ne sıkıyorsun canını
Ben az geç kalmadım uyumaktan 

butun derslerden kalır oldum anlamıorum sebebını sanırım unıye alısamadım =))) ( 5.senem ) :D
fizik kaldım çünkü ben degil herkez kalıyo
Turk dilinden kaldim cunku facebookta bute kalmak yok yazdim bunu goren turk dili hocasi altina sen oyle san yazdi ve birakti.