Anasayfa
Beni Hatırla
8
FORUMLAR > DİĞER > Şu dersten kaldım çünkü ...
24.09.2010 02:29 AM
Selda demiş ki:

başlığı gördüğümde ilk aklıma geleni yazdım kuzu, saate ver bu durumu kalitemden şüphen olmasın :)

kalitenden seni goynuma almamı reddettiğinde süphe ettim şimdi eminim gidiyorum beni bi da arama

24.09.2010 02:31 AM
Özge demiş ki:

kalitenden seni goynuma almamı reddettiğinde süphe ettim şimdi eminim gidiyorum beni bi da arama

ben mi reddettim  şarap alıp geliyorum, victoria's secret 'ı aç ilham olsun dedim sen beni istemedin...

aramam çat kapı gelirim 

24.09.2010 02:32 AM
Samet
İstanbul Üniversitesi | Biyomedikal Cihaz Teknolojisi

hangi dersi yazim ki anasını satim.

24.09.2010 02:35 AM
Selda demiş ki:

ben mi reddettim  şarap alıp geliyorum, victoria's secret 'ı aç ilham olsun dedim sen beni istemedin...

aramam çat kapı gelirim 

aferin hala kafan çalışıyomuş asndhoad

24.09.2010 02:38 AM
Özge demiş ki:

aferin hala kafan çalışıyomuş asndhoad

dursa da ben de biraz rahatlasam

24.09.2010 02:39 AM
Selda demiş ki:

dursa da ben de biraz rahatlasam

özele geçme zamanı geldi =)

24.09.2010 02:41 AM
Özge demiş ki:

özele geçme zamanı geldi =)

wuuuuuuuuu 

24.09.2010 02:41 AM

Sayısaldan kaldım. Çünkü hiç derse girmedim.

24.09.2010 02:42 AM
Anıl Gençay
Bilkent Üniversitesi | Elektrik-Elektronik Mühendisliği

3 dönemdir türkçeden kalıyorum, çünkü %80 devam zorunluluğu var, ben %80gitmiyorum.

Analogdan kaldım çünkü uyudum laba gitmedim, bi sonraki hafta gene uyudum hem laba gtmedim hem raporu vermedim, meğersem vermezsen kalıyomuşsun.

engineering math'dankaldım çünkü ( aslında geçtim ama çok kalmak istedim ) quizlere girmedim ki quizler %15di, finalide boş gibi bi kağıt verdim.

bide kalkulustan kaldıydım, onda da derslere gitmedim, olan bütün quizleri kaçırdım, finalde de gayet net boş kağıt verdim.

dur lan bi tane daha vardı ama unuttum.... bide avaralığın bu kadarı, saçmalayıp durduyom saatlerdir hocamda, hade kal sağlıcakla hocam :D

24.09.2010 02:45 AM

bir sürü var da, 3.kez alıyorum sosyal politika dan kaldım çünkü adam çenen senin okulunu uzatacak dedi geçemedim 

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';