1-2-3 aralıktaki sınavda başarılı olursak noluyo bilen var mı? :D
madalya veriolarmıs
.
hocam basarılı ol - olma farketmez senin meslegine gore ihtiyac varsa uzun donem alacak. ihtiyacın dısındakiler kısa donem yapacak. sınavın formalite oldugunu soyluyor herkes.
madalya veriolarmıs
.
hocam basarılı ol - olma farketmez senin meslegine gore ihtiyac varsa uzun donem alacak. ihtiyacın dısındakiler kısa donem yapacak. sınavın formalite oldugunu soyluyor herkes.
peki..
ya girmezsek? 
madalya veriolarmıs
.
peki..
ya girmezsek? 
bişey olmuo ben biliom :)
öğretmenleri alıolar genelde kadrolu olanları.
sınawa grmede fayda var mesela kuzen çok misler gibi askerlik yaptı masa başında
pc bilgisinden dolayı :)
madalya veriolarmıs
.
peki..
ya girmezsek? 
bi guzellik dusunurler elbette senin icin 
şimdiden hayırlı tezkereler.
ben yine gireyim 
astsubay yazıcısı falan olmayın,
öğretmensen büyük ihtimal uzun dönem olarak yapıyorsun ama ben bilg. müh.tüm ben de uzun dönem yaptım.
askere gidecekler gözünüzde büyütmeyin..pek bi sıkıntısı olan birşey degil..sadece biraz özgürlügünüz kısıtlanıyor o kadar..bi de kesinlikle
-abi işte orda yataklar şöyle
-yemekler şöyle olur
-çok güzel bilmem ne olur
-şu , şu çok kötüdür
gibi laflara inanmayın..pek tabii ki bunları dogru olma ihitmali kadar , gittiginiz yerde bunlarla alakası olmayan durumlarla karşılaşmanız da muhtemeldir
bi de hadi artık çabuk gidin de bizim 35 günümüz kalsın :)
subattada ben gıdıcıyım yaf