alkım ve yasin.. iyi bakın hacım oralarda kendinize.. barı$'la kar$ıla$ırsanız selamımı söleyin :D
hayırlı teskereler diliyorum $imdiden.. öperim gözlerinizden..
vayy semih, sağolasın =) öptün ben de yanacıklarından
herkes sağ salim gider döner umarım.
canınızın sıkılmaması dileğiyle.
askerde rahat etmek isteyen tüm tertiplerime gelsin. bu malzemeler hayat kurtarır :D
- küçük kitap okuma lambası
arkadaş götürmüş de dolapları kontrol ederken bulmuşlar. 3 4 er bunun ne olduğunu çözmeye çalışmış en sonunda da bi pislik vardır bunda diye komutana götürmüşler. Komutan da arkadaşı çağırınca kitap okuma lambası olduğu anlaşılmış 
yani tehlikeli ya da üstüne yazın kitap okuma lambası diye, malum çoğu kitap okuma lambasının şekli biraz değişik güme gitmeyin
buyrun benim 
aralık 2010 ama benimki,şimdiden üzülüyorum.
yerler belli oldu mu ?benim de bir tanıdığım gidecek bu ay yeni öğrendim gideceğini ama aryap hayırlı teskereler bile diyemiyorun içimi acıtıyor bu durum ama elden bir şey gelmez:( hüzülendim ya umarım hayırlı bir şekilde gidip gelirsiniz....
askerde rahat etmek isteyen tüm tertiplerime gelsin. bu malzemeler hayat kurtarır :D
- küçük kitap okuma lambası
arkadaş götürmüş de dolapları kontrol ederken bulmuşlar. 3 4 er bunun ne olduğunu çözmeye çalışmış en sonunda da bi pislik vardır bunda diye komutana götürmüşler. Komutan da arkadaşı çağırınca kitap okuma lambası olduğu anlaşılmış 
yani tehlikeli ya da üstüne yazın kitap okuma lambası diye, malum çoğu kitap okuma lambasının şekli biraz değişik güme gitmeyin
bu tür şeylere şaşırmamaya çalışıyorum şimdilik, askerliğe ön hazırlık eheuheuehe 
Güle güle gidiinn
Güle güle gelin 
Dilek Karaçay demiş ki:
yerler belli oldu mu ?benim de bir tanıdığım gidecek bu ay yeni öğrendim gideceğini ama aryap....
yerler belli oldu mu ya cvp verin