Anasayfa
Beni Hatırla
6
FORUMLAR > KONU DIŞI > Aralık 2009'da askere gidecek olanlar
İlk Sayfa « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » Son Sayfa
03.12.2009 16:01 PM
Alkim Onur
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Elektrik-Elektronik Mühendisliği
Semih Ertugrul  demiş ki:

alkım ve yasin.. iyi bakın hacım oralarda kendinize.. barı$'la kar$ıla$ırsanız selamımı söleyin :D

hayırlı teskereler diliyorum $imdiden.. öperim gözlerinizden.. 

vayy semih, sağolasın =) öptün ben de yanacıklarından

03.12.2009 16:03 PM
Server
Ege Üniversitesi | Kimya Mühendisliği

herkes sağ salim gider döner umarım.

canınızın sıkılmaması dileğiyle.

03.12.2009 16:06 PM
Alkim Onur
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Elektrik-Elektronik Mühendisliği
Murat Zorlu  demiş ki:

askerde rahat etmek isteyen tüm tertiplerime gelsin. bu malzemeler hayat kurtarır :D 

• küçük kitap okuma lambası

arkadaş götürmüş de dolapları kontrol ederken bulmuşlar. 3 4 er bunun ne olduğunu çözmeye çalışmış en sonunda da bi pislik vardır bunda diye komutana götürmüşler. Komutan da arkadaşı çağırınca kitap okuma lambası olduğu anlaşılmış

yani tehlikeli ya da üstüne yazın kitap okuma lambası diye, malum çoğu kitap okuma lambasının şekli biraz değişik güme gitmeyin

03.12.2009 16:08 PM
Ugur
Marmara Üniversitesi | Eczacılık

buyrun benim 

aralık 2010 ama benimki,şimdiden üzülüyorum.

Son Düzenleme: Ugur Kafes @ 03.12.2009 16:09
03.12.2009 16:09 PM

yerler belli oldu mu ?benim de bir tanıdığım gidecek bu ay yeni öğrendim gideceğini ama aryap hayırlı teskereler bile diyemiyorun içimi acıtıyor bu durum ama elden bir şey gelmez:( hüzülendim ya umarım hayırlı bir şekilde gidip gelirsiniz....

03.12.2009 16:12 PM
Murat
Muğla Üniversitesi | Biyoloji Öğretmenliği
Murat Zorlu  demiş ki:

askerde rahat etmek isteyen tüm tertiplerime gelsin. bu malzemeler hayat kurtarır :D 

• küçük kitap okuma lambası

arkadaş götürmüş de dolapları kontrol ederken bulmuşlar. 3 4 er bunun ne olduğunu çözmeye çalışmış en sonunda da bi pislik vardır bunda diye komutana götürmüşler. Komutan da arkadaşı çağırınca kitap okuma lambası olduğu anlaşılmış 

yani tehlikeli ya da üstüne yazın kitap okuma lambası diye, malum çoğu kitap okuma lambasının şekli biraz değişik güme gitmeyin

bu tür şeylere şaşırmamaya çalışıyorum şimdilik, askerliğe ön hazırlık eheuheuehe 

neyse bunu duyduktan sonra, ben benimki için internetten lambanın resmi ile özelliklerini anlatan bi açıklama indirip print edeyim. anca öyle kanıtlarız herhalde, 2-3 liralık bişey ama öyle her yerden bulunmuyo, öküzün biri yüzünden kitap okuma lüksümün sekteye uğramasını istemem 
03.12.2009 16:15 PM

Güle güle gidiinn

Güle güle gelin 

Murat

Dilek Karaçay 
 demiş ki:

yerler belli oldu mu ?benim de bir tanıdığım gidecek bu ay yeni öğrendim gideceğini ama aryap....

yok henüz belli olmadı, ayın 10'unda belli olacak.

yerler belli oldu mu ya cvp verin

03.12.2009 16:16 PM
Murat
Dilek Karaçay  demiş ki:

yerler belli oldu mu ya cvp verin

verdim ya!!
İlk Sayfa « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';