hepsini yanlı$ yaparsan kesin kısa dönem çıkıyo.. 6 arkada$ım denedi, 5inde öyle oldu.. yanlı$lıkla doğru cevap i$aretleyen arkada$a uzun dönem çıktı..
tabi hepsini yanlı$ yapmak için hepsinin doğru cevabını bilmen gerekiyo..
kolay gelsin..
hepsini yanlı$ yaparsan kesin kısa dönem çıkıyo.. 6 arkada$ım denedi, 5inde öyle oldu.. yanlı$lıkla doğru cevap i$aretleyen arkada$a uzun dönem çıktı..
kolay gelsin..
ya bende öyle duydum da hepsini yanlıs yaparız da ona da gıcık kapmasınlar şimdi
ondan işkillendim
hayır ne soruyolar orasıda ayrı bi konu?
üçgenle kareyi toplayınca $u sonuç çıkıyosa, kareyi iki tur döndürürsek üçgenin kenar uzunlukları kaç derecedir gibi sorular..
tırsma hiç.. gircen çıkçan.. æmaaaaaan
kolay gelsin..
hcm test sorularını görünce, ALES de hissedip kaptırdım ilk 30 soru :D
ondan sonra sallamaya başladım..
bakalım ben hangi sınıfa girecem arkadaş tablonda...
off arkadaşlarımın yüzde 87 si gidiyor:S
çok heyecanlı... artık asker bu insanlar.. wıh yawrıııımmm...
yasin, zeki adamsın sen.. hepsini yannı$ yapmı$sındır kesin.. güveniyorum sana :D
hımm.. bu arada nilay gizli bi bulmaca hazırlamı$ bizim için... bikaç seçeneğe indirgedim.. hadi kafa kafaya verelim bakalım bulabilcek miyiz?:
a) nilayın 8 arkada$ı var, 7'si askere gidiyo.. yüzde hesabı yaparken küsüratı yuwarlamı$.. maksimum 1 tane kız arkada$ı var..
b) 100 arkada$ı var, 87 tanesi askere gidiyo.. maksimum 13 tane kız arkada$ı var..
c) 100den fazla arkada$ı var, bi bölük dolusu arkada$ı askere gidiyo.. bi o kadar da kız arkada$ı var, süper sosyal bi insan
d) nilay'ın hiç arkada$ı yok.. ama yüzde hesapları yapmayı çok sewiyo.. arkada$ları da nilayın en çok bu özelliğini sewiyo ($a$ırtmacalı seçenek)
e) kız zaten üzgün.. üstüne gitme semih..
askerde rahat etmek isteyen tüm tertiplerime gelsin. bu malzemeler hayat kurtarır :D
- Efsane asker saati casio
- yara bandı
- çorap (olabildiğince uzun, botların kesmemesi için)
- iç çamaşırı
- talk pudrası ve yedek paketleri
- vatka (bot içine koymak için)
- tabanlık
- selpak mendil (10'lu paket)
- terlik
- el, yüz ve banyo havlusu
- el sabunu
- diş macunu, fırçası
- dikiş seti (siyah ve haki iplik makarası mutlaka eklenmeli)
- traş köpüğü ve bıçağı
- deodorant
- şampuan / duş jeli
- kolonyalı mendil
- ayakkabı boyası ve süngeri
- kalem kağıt ve not defteri
- siyah pilot kalem
- elbise askısı ve kılıfı
- pijama - eşofman ve şort (yatarken giymek için)
- askeri cüzdan
- telefon kartı (türk telekom)
- kitap (cansıkıntısına birebir, siyasi içerikli olmadığı sürece sınır yok)
- küçük kitap okuma lambası
- el, yanık ve pişik kremi
- kas gevşetici krem (lasonil, muskoril tarzı)
- tırnak makası
- çengelli iğne (yatak çarşafını kolayca yapabilmek için)
- lip-stick (dudak çatlamaları ve yanıkları için)
- çamaşır filesi
- sarı renkli kilit (sivil bavulunuzu, usta birliğinde dolabınızı ve botlarınızı kilitlemeniz için)
- Eldiven ve içlik (termal)
- hepsini koymak için en ucuzundan bir bavul
- tuvalet kağıdı, sabun(sabunlukla), isteyen sıvı sabun alsın, traş kutusu (alphi34)
- kulak tıkacı (gece horlamaları duymamak için)
Alıntıdır.
vazelin de alın.. lazım olur.. önümüz kı$..
hımm.. bu arada nilay gizli bi bulmaca hazırlamı$ bizim için... bikaç seçeneğe indirgedim.. hadi kafa kafaya verelim bakalım bulabilcek miyiz?:
mueaha o zaman semih sana:):) f diyesim geldi ama seçeneğe uygun içerik bulamadığımdan dolayı demedim, diyemedim:)
'erkek' arkadaşlarımın yüzde 87 si gidiyor deseydim anlam kargaşası yaşattıracağı için belirtmedim ki,belirtemedim, kız arkadaşları hiç bu bulmacavari çözümüne koymayacaktın yanlış dıtttttttt, elendin:p
ne cevap yazsam bilemedim ya.:S:):)
" cevap e" demediğine göre üzerine gelebilirim demekki :)
erkek arkada$larım derken erkek kelimesini ayıraçlar içinde yazmı$sın... ama kız arkada$larım derken böle bi uğra$ içine girmemi$sin.. bundan bi anlam çıkarmalı mıyız? ne tür kız arkada$lar bunlar nilay, hı?
yanlı$ anlama, ili$kilerini sorgulamak gibi bi niyetim yok tabiki.. zaten ne haddime.. ama anlam karga$ası ya$ıyorum.. ve sen bundan ho$lanmıyosun bildiğim kadarıyla :)