Anasayfa
Beni Hatırla
0
FORUMLAR > YAZILIM > eğlenceli ve basit bir yabancı dil eğitim seti (Rosetta Stone) 31 adet dil seçeneği
02.10.2009 00:03 AM
Nazlı
Gazi Üniversitesi | İngilizce Öğretmenliği
ya şu var evde oturup adam akıllı çalışacağımı bilsem veririm o kadar parayı çünkü dil kursları da o kadar para alacak sonuçta. ama yok. çalışılmıyo öyle evde. iki senedir 3. derse geçemedim ispanyolcasında

Emre Toraman  demiş ki:
Nazlı Özdil  demiş ki:
bi arkadaş torrentle indirmiş hepsini. sen de yapabilirsin :D

Emre Toraman  demiş ki:

bu arada oha!!! her level 220 dolarmış komple bi dil seti de kampanyayla 500 dolar falanmış napıo lan bu insanlar

torrent değil de işime yarayabilcekleri rapidshare'den indiriorm zaten, çok düşündüm 220 dolar versem mi, emeğe saygı sonuçta diye, çok zor karar verdim indirmeye :D

02.10.2009 00:08 AM
Nazlı Özdil  demiş ki:
ya şu var evde oturup adam akıllı çalışacağımı bilsem veririm o kadar parayı çünkü dil kursları da o kadar para alacak sonuçta. ama yok. çalışılmıyo öyle evde. iki senedir 3. derse geçemedim ispanyolcasında

Emre Toraman  demiş ki:
Nazlı Özdil  demiş ki:

Emre Toraman  demiş ki:

bu arada oha!!! her level 220 dolarmış komple bi dil seti de kampanyayla 500 dolar falanmış napıo lan bu insanlar

torrent değil de işime yarayabilcekleri rapidshare'den indiriorm zaten, çok düşündüm 220 dolar versem mi, emeğe saygı sonuçta diye, çok zor karar verdim indirmeye :D

ya bana çok zevkli geldi program, normalde dışardayken eve gidiyim de biraz şunu oyniyim, şunu izliyim falan derdim bazen, şimdi gidiyim de biraz ispanyolca bakiyim oluyorum, sardı beni baya 2 hafta falan olucak başlayalı seviye 1 bitmek üzere

02.10.2009 00:09 AM
N. Emre
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
Ahmet Tunca  demiş ki:

Sayıyla ilgili ilk espri kimden gelecek acep

O değil de, başlığı hızlı bi şekilde okuyunca Emre arşivini halka açmaya karar vermiş sandım.

02.10.2009 00:09 AM
Nazlı Özdil  demiş ki:

Emre Toraman  demiş ki:
Nazlı Özdil  demiş ki:

Emre Toraman  demiş ki:

Kursa git kursa

02.10.2009 00:11 AM
N. Emre Akdemir  demiş ki:
Ahmet Tunca  demiş ki:

O değil de, başlığı hızlı bi şekilde okuyunca Emre arşivini halka açmaya karar vermiş sandım.

www.emrestube.com yakında hizmetinizde :D

02.10.2009 00:11 AM
Nazlı
Gazi Üniversitesi | İngilizce Öğretmenliği

şunu anladım ki evet, kursa gideyim yoksa bi halt yapamayacağım  iki senede 3 ders geçilmez mi yahu?

02.10.2009 00:23 AM
N. Emre
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
Emre Toraman  demiş ki:
Ahmet Tunca  demiş ki:

Halk henüz buna hazır değil abi!

02.10.2009 00:28 AM
Emre Toraman  demiş ki:
Ahmet Tunca  demiş ki:

Halk henüz buna hazır değil abi!

halkı bilinçlendirmek lazım önce :D

02.10.2009 00:44 AM

rusçasını kullanıyorum

gayet güzel bence

10.09.2010 06:03 AM

ispanyolcacılara benden bi up o zaman.

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';