baçata ilginç bir dans. bir latin düğününde bir erkeğin eşini istediğiniz dansa kaldırabilirsiniz, sorun olmaz. ancak baçataya kaldırırsanız falçatayla dalarlar adama :) evet fazla samimi bir dans belki ama bacakları iç içe sokmadan da gayet eğlenceli olabiliyor. hatta herkesle bacaklar içiçe yapmazsanız daha kıymetli olur :)
latin arkdslrım war ama hiç bu bachataya tepkilerinden bahsememişlerdi..ilginc ya:)
ben birinci ağızdan duymadım ama anlatılana göre öyleymiş. hatta sahnede sevişme derler bu dansa, genç erkekler kızlara bu şekilde teklif ediyormuş bir nevi ön sevişme oluyormuş diye de duydum ama biraz sallama olabilir :D
direk dansın yeri kolombiyadan arkadsm ama hiç öle b ti vermedi..şaşrdımm ya..gercii onların ki çok atesli..bizim ülke kaldırmaz okadarını pek okdr yapmıolar zaten
dediğim gibi benim söylediklerim de kulaktan dolma bilgiler belki abartarak anlatılmıştır :)
:))) ama abartılacak kdr var bazıları:)
bachata güzeldir,ilk başta onyargılı yaklasıyo ınsan,yok artık dıyebılıyosun,hele sevgılın varsa ondan baskasıyla bachata yapamayabılrsın,ama uzak dans da var bachatada daha mesafelı,bnce ogrenmek guzel,kolay zaten
bachata güzeldir,ilk başta onyargılı yaklasıyo ınsan,yok artık dıyebılıyosun,hele sevgılın varsa ondan baskasıyla bachata yapamayabılrsın,ama uzak dans da var bachatada daha mesafelı,bnce ogrenmek guzel,kolay zaten
ya en uzak mesafelisi bile ,diğer danslardan daha yakın hem emir büyük yerden geldimi bırakıyorsun dansı 
evet emır kısmını dusunmek zorunda kalabılırsın,aman ya madem oyle oda bachata ogrensın yada sana karsmasın
heyecanı fazla yüksektir =)
aşk,acı ve ayrılık anlatır her ne kadar erotik stillar içersede :) hem açık tutuş die bişiy war sewgilinden başka herkes açık tutuş :)
Bu dansı bilmiyorum ama öğrenmek isterdim doğrusu :)
Tabi karşınızdaki hatun kişi kalça hareketlerini videodaki gibi yapamayacaksa dansın hiçbir anlamı kalmaz kanımca :D
Gonca Çiftci adlı arkadaşın başka bir konuda düştüğü anektoda göre Dominikler bu dansı ön sevişme maksatlı yapıyorlarmış. Ki ilk izledğimde öyle bişeyler izliyor gibi hissetmiştim.
Sonuç olarak özel ve sevdiğinizle keyif alarak yapabileceğiniz bir dans...
bachata güzeldir ve öğrenilmesi gereken bir danstır. hiç tanımadığınız birisine o duyguyu verirseniz sonucu gayet güzel olur. bachata güzeldir tabii güzel kullanabilene