Anasayfa
Beni Hatırla
14
İlk Sayfa « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » Son Sayfa
Bu mesajı
1 kişi beğendi
12.08.2009 23:55 PM
Salih
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği

java..

tabi sıkıntısı, çilesi çok.. uff bu proje bi bitmedi gitti yaa :(

Bu mesajı
1 kişi beğendi
13.08.2009 00:03 AM

Bu mesajı
1 kişi beğendi
13.08.2009 00:09 AM

qbasic de kaldık biz  :)))

13.08.2009 00:16 AM

http://www.godoro.com/Divisions/Ehil/Mecmua/Magazines/Articles/txt/html/article_JavaVersusCSharp.html

13.08.2009 00:29 AM
Serdar Baraklı  demiş ki:

http://www.godoro.com/Divisions/Ehil/Mecmua/Magazines/Articles/txt/html/article_JavaVersusCSharp.html

makalenin genelinde javayı övmesine rağmen farklar başlığında c# ın javaya üstün pek çok özelliği sıralanıyor ve bunlar arasında javada bu var ama c# ta yok denilen bir şey yok ama buna rağmen javanın iyi olduğu sonucuna varmış yazar ilginç..

13.08.2009 00:30 AM

Java.

13.08.2009 00:37 AM
Mert
Hacettepe Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği
Özge Saraçoğlu  demiş ki:
Mert Çalışkan  demiş ki:

tabii ki java

peh..

nedenini yazarsan sevinirim benim için bu kısım önemli

c# oncelikle java dan apartilan bircok sey iceriyor. o yuzden kisisel olarak antipati duyuyorum

microsoft hala closed source mantalitesi ile dunyayi domine etmeye devam etmek istiyor. java dunyasinin dusturu open your source, open your mind'dir cogu zaman.

java ile bircok seyi yapabilirsin. web, desktop, native, mobile (cok basarili degil), embedded. desavantaji yok mu? tabii ki var. hizli degil cogu zaman. assembly ya da c++ ile yaptigin performansi yakalayamayabilirsin.

write once, run everywhere demis birisi ..tecrube ile sabittir ki bu dogru degil. hello world application lar icin dogru olacaktir ama kurumsal bir uygulamada application server degistirirken bile ne kadar cebellestigimi anlatsam hak verirsin.

son soz, c# ya da java diye odaklanma. ornegin facebook chat'ini yazmak icin paralel computing (erlang) on taraf php, server-side da java, c birlikte kullanilmisti. cozum olacak ve yuku kaldiracak uygulamalar gelistirmek onemli..

10 senedir java ile devam ediyorum. sikayetim hosnutlulugumdan az..

13.08.2009 00:50 AM
Erdi
Hacettepe Üniversitesi | Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği

java alir

13.08.2009 01:01 AM

bilemiyorum yaa javda bişeyi yapmak için kırk takla atılıyor gibi geliyor şuan bana koda kafa yorma kısmına gelmek için bile baya zaman kaybediyorum özellikle tasarımda. Yukarıda linkli olan makalede de yazıyor c# ta olup javada olmayan şeyler de varken javanın çok abartıldıgını düşünüyorum. Microsofta dediğiniz gibi bir antipati var bunun da çok etkisi  var bence ama  firmalar javaya kayıyorsa buna da kayıtsız kalıp yok ben c# la ilgilenicem de diyemiyorum öff ama bana kalsa c#

13.08.2009 01:03 AM

başlığa eksi verenin mantığını da çok merak ettim

İlk Sayfa « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';