Anasayfa
Beni Hatırla
0
puan
FORUMLAR > KONU DIŞI > Yaprak sarması nasıl pişirilir?
23.06.2009 22:08 PM
Musa
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği

Evde tek başımayım ve buzlukta yaprak sarması var onu pişirmem lazımm nasıl pişirilir arkadaşlar bilen var mıı?  ziyan olmasın güzelim yapraklar:D

23.06.2009 22:10 PM

Google.com

23.06.2009 22:10 PM
Asuman
Sakarya Üniversitesi | Jeofizik Mühendisliği

:D

tencereye at içine sarmaları aşacak kadar su dök kısık ateşte kaynat gitsin

sona biraz da bize yolla :D

23.06.2009 22:12 PM

bizim eve daha sarma gırmedı lan boşver çiğ çiğ ye:D

23.06.2009 22:12 PM
Asuman Sarı  demiş ki:

:D

tencereye at içine sarmaları aşacak kadar su dök kısık ateşte kaynat gitsin

sona biraz da bize yolla :D

oha !

yaprak sarması çorbası olur o !

23.06.2009 22:12 PM

sarmaların üzerini geçecek kadar su koy eger salça seviyosan birazcık salçayla karıştır birazcıkta svı yag koyunca pişr afiyet olsunnn:))

23.06.2009 22:13 PM

Sarmaların üzerine ağırlık yapacak bir şey bulman lazım,sarma taşı yoktur muhtemelen.

Tencerenin içine sığacak büyüklükte bir porselen tabak  koy ,iç kısmı iç tarafta olacak şekilde,yoksa sarmalar dağılır...

23.06.2009 22:14 PM
Asuman
Sakarya Üniversitesi | Jeofizik Mühendisliği
Merve Keleş  demiş ki:
Asuman Sarı  demiş ki:

:D

tencereye at içine sarmaları aşacak kadar su dök kısık ateşte kaynat gitsin

sona biraz da bize yolla :D

oha !

yaprak sarması çorbası olur o !

olmaz canım

sarmalar o suyu çeker geri kalanda buharlaşır

takma kafanı sen ;)

23.06.2009 22:15 PM
Damla Köle  demiş ki:

Sarmaların üzerine ağırlık yapacak bir şey bulman lazım,sarma taşı yoktur muhtemelen.

Tencerenin içine sığacak büyüklükte bir porselen tabak  koy ,iç kısmı iç tarafta olacak şekilde,yoksa sarmalar dağılır...

evet.

23.06.2009 22:15 PM
Asuman
Sakarya Üniversitesi | Jeofizik Mühendisliği
Damla Köle  demiş ki:

Sarmaların üzerine ağırlık yapacak bir şey bulman lazım,sarma taşı yoktur muhtemelen.

Tencerenin içine sığacak büyüklükte bir porselen tabak  koy ,iç kısmı iç tarafta olacak şekilde,yoksa sarmalar dağılır...

 evet bu da var tabii