zamanla birlikte dört boyutlu olan alemde kuantuma göre ışık hızını aştıgım anda kendimi istedigim yere tasıyabilecegim yani eylemlerin en büyüğünü yapmış olacagım fakat herhangi bi boyutta olmadıgım için aslında eylem yapmamış olacagım.biri bu sorunsalı çözsün lütfen
ben durmuş mu olacagım yoksa eylem mi yapmış olacagım
yoksa ikisi aynı anda mı olacak
sana bi doz osman lazım..bişiciin kalmaz turp gibi olursun aslan
asıl boyutsuz ve çapsız o:)))o daha da karmaşık yapar durumu
belkide bize mutluluğun resmini yapacak insan! osmandır
zamanla birlikte dört boyutlu olan alemde kuantuma göre ışık hızını aştıgım anda kendimi istedigim yere tasıyabilecegim yani eylemlerin en büyüğünü yapmış olacagım fakat herhangi bi boyutta olmadıgım için aslında eylem yapmamış olacagım.biri bu sorunsalı çözsün lütfen
ben durmuş mu olacagım yoksa eylem mi yapmış olacagım
yoksa ikisi aynı anda mı olacak
sana bi doz osman lazım..bişiciin kalmaz turp gibi olursun aslan
asıl boyutsuz ve çapsız o:)))o daha da karmaşık yapar durumu
belkide bize mutluluğun resmini yapacak insan! osmandır
o bence bu dünyaya ait bişeycik yapamaz...
neye göre, kime göre eylem ??
tamam sorunumu çözdüm:)zamanı dördüncü boyut olarak kabul edebilirsek hepimiz sorun yok.şöyleki efem zaman bi boyutu temsil ederse-ki bence ediyor-zaman aktığı sürece duran bir cisim olsa bile zaman boyutunda hareket ettiği için bi eyleme sahiptir.neyse efem az önce vuslatla uğraştım kafam 56 şu anda herkese ii geceler...
boş durmak değildir ayakta durmak eylemdir geledurmak gidedurmak vb eylemin kralıdır
akp'nin seçim sloganlarının etkisinde fazla kalınmış diyeceğim ama başlık 2007'de açılmış.ileri görüşlü bir arğadaşmış.
durmak ya da durmamak!
organların çalışması başlı başına hayata kalma eylemi içinde yer alıyor böylece duruken susayabilir yorulabilir hatta ağbi neden duruyorsun diye tepki alıp başkalarını eyleme sevk edebilir
eylem bir şarkıcıysa, durmak nedir_? haydi bakalııım.
yaratıcı bi başlıkk :D
ilerleme varrr :d