bu başlıktaki entrym niye silindi acaba silen insan bir açıklama yaparsa aydınlanacağım
www.hocam.com/forum/281305/1/biz_erkekler_cok_abazayiz/
genele hitap eden birşey. kişisel de değil. başlığın çöpe gitme sebebini öğrenebilir miyim?
daha çok beklersnz cvp :D ben buraya yazdklarmı toplsam kitap yazardım

beni bu nedenle banlayan mod kim çok merak ediyorum! acaba neyin kafasını yaşıyordu? banlarken hangi kıstaslar uygulanıyor? modlar keyfii banlayabiliyor mu? bu ifade de küfrün veya hakaretin içeriği neymiş neresindeymiş biri gösterebilir mi?
vaşşşşş ,hahahahahahahaha
www.hocam.com/forum/281305/1/biz_erkekler_cok_abazayiz/
genele hitap eden birşey. kişisel de değil. başlığın çöpe gitme sebebini öğrenebilir miyim?
????????
mod açıklama
ne istiosunuz bu modlardan
Cevap Gönder
Forumları kullanmanız 12.02.2012 14:51 tarihine kadar engellenmiştir.
Sebep:
Forum yazışmalarında küfür ve hakaret: " puşt biraz ağır kaçacak diye yazmamışım, hata etmişim."
vay arkadaş Ahmet Kaya' nın şiirinde geçen bir kelime yüzünden banlanıyorum, yorumum siliniyor, ama bu konuda beni orjinalinden uzaklaşmamam gerektiği konusunda uyaran kızın yorumu kabak gibi meydanda. Ne iş?
bknz: www.hocam.com/forum/192751/1/birazdan_kudurur_deniz/
Nedeni bilmeden gelip tavla oynarken küfürler sallayan bu arkadaşa gereğinin yapılmasını arz ediyorum..
a1202.hizliresim.com/u/d/2nyt0.png

Nedeni bilmeden gelip tavla oynarken küfürler sallayan bu arkadaşa gereğinin yapılmasını arz ediyorum..
a1202.hizliresim.com/u/d/2nyt0.png

wroıeopwfkrepoktpreokgpok
yemin ederim geri zekalı bu çocuk
gibi youtube klişesini ortaya yazdığım için beni banlayan mod
ne o üstüne mi alındın?