Anasayfa
Beni Hatırla
148
FORUMLAR > HOCAM.COM'DAN > Hocam.com moderatör eleştiri ve şikayet başlığı
İlk Sayfa « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » Son Sayfa
04.06.2009 17:40 PM
Mehmet Can
İstanbul Aydın Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği
Hakan Uygun  demiş ki:
Cumhur Onat  demiş ki:

Değerlendirilen şikayetler ve bu şikayetlere dayalı olarak yaptığımız incelemeler sonucu 4 moderatör arkadaşın yetkileri alınmış olup, yapacağınız bildirimler doğrultusunda bu incelemelere devam edilecektir.

yönetime önce sikayet fırsatı verdiği için ve değerlendirip gerekeni yaptıgı için

teşekkür ederim

Bende. Şimdi kimler olduğunu inceliyorum.

04.06.2009 17:42 PM
Özlem
Yakın Doğu Üniversitesi | Uluslararası İlişkiler
Deniz Aydın  demiş ki:

moderatörlüğe 40% kadın kotası konsun lütfen.

04.06.2009 17:45 PM
Burcu
Düzce Üniversitesi | Endüstriyel Elektronik
Semra Balci  demiş ki:

amelenin teki yine türk kızı vs. rus kızı temalı bi başlık açmıştı.gayet makul bi yorum yazdım ama hazmedemedi ve direk kişiselleştirip hakaret etti (sadece bana da değil,muhalif tüm yorum yorumlara aynı basit tavırla cevap veriyodu).yazdıklarını rapor ettim ve zırvaları yenilir yutulur cinsten olmadığı için cevap yazdım ki yazdıklarım onun yazdıklarından daha ağır şeyler değildi.modun teki de beni banladı(o olduğundan emin olmadığım için şüphelendiğim şahsın ismini vermiycem) burdan o amele ve yandaş modun suratına tükrüklerimi iletiyorum.ayrıca topsunuz olm.şimdi banlayabilirsin 

itirafa gel ahsjkkjşkdmsşçkjdşk

04.06.2009 17:51 PM
Mehmet Can
İstanbul Aydın Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği
Mehmet Can Altun  demiş ki:
Hakan Uygun  demiş ki:
Cumhur Onat  demiş ki:

Değerlendirilen şikayetler ve bu şikayetlere dayalı olarak yaptığımız incelemeler sonucu 4 moderatör arkadaşın yetkileri alınmış olup, yapacağınız bildirimler doğrultusunda bu incelemelere devam edilecektir.

yönetime önce sikayet fırsatı verdiği için ve değerlendirip gerekeni yaptıgı için

teşekkür ederim

Bende. Şimdi kimler olduğunu inceliyorum.

veysi helvacıyı göremedim eğer o bu 4 arkadaş arasındaysa şimdi sitenin dürüstlüğüne ve adaletine olan inancım oluşmaya başladı.

04.06.2009 17:52 PM
Mustafa
Ankara Üniversitesi | Bilgisayar Donanımı ve Teknolojisi

eleştirdiğimiz yada şikayet ettiğimiz modlar hakkında işlem yapılmazsa sırf şikayet ettiğimiz için ban yeme olasılığımız % ...kaç acaba bunu sayın admin açıklarsa sevinirim ..:)

Son Düzenleme: Mustafa Beşir @ 04.06.2009 17:53
04.06.2009 17:53 PM
Semra Balci  demiş ki:

amelenin teki yine türk kızı vs. rus kızı temalı bi başlık açmıştı.gayet makul bi yorum yazdım ama hazmedemedi ve direk kişiselleştirip hakaret etti (sadece bana da değil,muhalif tüm yorum yorumlara aynı basit tavırla cevap veriyodu).yazdıklarını rapor ettim ve zırvaları yenilir yutulur cinsten olmadığı için cevap yazdım ki yazdıklarım onun yazdıklarından daha ağır şeyler değildi.modun teki de beni banladı(o olduğundan emin olmadığım için şüphelendiğim şahsın ismini vermiycem) burdan o amele ve yandaş modun suratına tükrüklerimi iletiyorum.ayrıca topsunuz olm.şimdi banlayabilirsin 

Bu mesajı
1 kişi beğendi
04.06.2009 17:54 PM
Fatma
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği
Mustafa Beşir  demiş ki:

eşeltirdiğimiz yada şikayet ettiğimiz modlar hakkında işlem yapılmazsa sırf şikayet ettiğimiz için ban yeme olasılığımız % ...kaç acaba bunu sayın admin açıklarsa sevinirim ..:)

Üyeleri sadece yönetici engelleyebilir. Şikayetlerinizi dinlemek isteyen yönetici olduğuna göre de problem yok demektir.

04.06.2009 17:55 PM

hakareti ben yedim beni banladilar ...kimin kimlerle arkadas oldugu belli bes alti kisi gelip ayni anda forumun icine sicmalari snr bizim banlanmamiz...

04.06.2009 17:56 PM
Semra
Selçuk Üniversitesi | Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri
Umut Kaleici  demiş ki:

hakareti ben yedim beni banladilar ...kimin kimlerle arkadas oldugu belli bes alti kisi gelip ayni anda forumun icine sicmalari snr bizim banlanmamiz...

Bu mesajı
1 kişi beğendi
04.06.2009 17:59 PM
Sacithan
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | İnşaat Mühendisliği

bir iki tane tanıdığım var işlerini çok iyi yapıyorlar, başlıkları inceliyorlar, üyelerin memnuniyetine göre siliyorlar, düzeltiyorlar başlıkları, çok takdir ediyorum

yalnız onların dışında kalan moderatörlerin bir kısmı sanırım sadece bayanların(güzel) yazdığı başlıklarla ilgileniyorlar, yani modere etme sadece o başlıklarda oluyor anlayabilmiş değilim. Genel memnuniyetsizliği -50lere gelmiş başlıklar hala çöpte değil ve duruyorlar.

İlk Sayfa « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';