Değerlendirilen şikayetler ve bu şikayetlere dayalı olarak yaptığımız incelemeler sonucu 4 moderatör arkadaşın yetkileri alınmış olup, yapacağınız bildirimler doğrultusunda bu incelemelere devam edilecektir.
yönetime önce sikayet fırsatı verdiği için ve değerlendirip gerekeni yaptıgı için
teşekkür ederim
Bende. Şimdi kimler olduğunu inceliyorum.
amelenin teki yine türk kızı vs. rus kızı temalı bi başlık açmıştı.gayet makul bi yorum yazdım ama hazmedemedi ve direk kişiselleştirip hakaret etti (sadece bana da değil,muhalif tüm yorum yorumlara aynı basit tavırla cevap veriyodu).yazdıklarını rapor ettim ve zırvaları yenilir yutulur cinsten olmadığı için cevap yazdım ki yazdıklarım onun yazdıklarından daha ağır şeyler değildi.modun teki de beni banladı(o olduğundan emin olmadığım için şüphelendiğim şahsın ismini vermiycem) burdan o amele ve yandaş modun suratına tükrüklerimi iletiyorum.ayrıca topsunuz olm.şimdi banlayabilirsin 
itirafa gel ahsjkkjşkdmsşçkjdşk
Değerlendirilen şikayetler ve bu şikayetlere dayalı olarak yaptığımız incelemeler sonucu 4 moderatör arkadaşın yetkileri alınmış olup, yapacağınız bildirimler doğrultusunda bu incelemelere devam edilecektir.
yönetime önce sikayet fırsatı verdiği için ve değerlendirip gerekeni yaptıgı için
teşekkür ederim
Bende. Şimdi kimler olduğunu inceliyorum.
veysi helvacıyı göremedim eğer o bu 4 arkadaş arasındaysa şimdi sitenin dürüstlüğüne ve adaletine olan inancım oluşmaya başladı.![]()
eleştirdiğimiz yada şikayet ettiğimiz modlar hakkında işlem yapılmazsa sırf şikayet ettiğimiz için ban yeme olasılığımız % ...kaç acaba bunu sayın admin açıklarsa sevinirim ..:)
amelenin teki yine türk kızı vs. rus kızı temalı bi başlık açmıştı.gayet makul bi yorum yazdım ama hazmedemedi ve direk kişiselleştirip hakaret etti (sadece bana da değil,muhalif tüm yorum yorumlara aynı basit tavırla cevap veriyodu).yazdıklarını rapor ettim ve zırvaları yenilir yutulur cinsten olmadığı için cevap yazdım ki yazdıklarım onun yazdıklarından daha ağır şeyler değildi.modun teki de beni banladı(o olduğundan emin olmadığım için şüphelendiğim şahsın ismini vermiycem) burdan o amele ve yandaş modun suratına tükrüklerimi iletiyorum.ayrıca topsunuz olm.şimdi banlayabilirsin 
![]()
eşeltirdiğimiz yada şikayet ettiğimiz modlar hakkında işlem yapılmazsa sırf şikayet ettiğimiz için ban yeme olasılığımız % ...kaç acaba bunu sayın admin açıklarsa sevinirim ..:)
Üyeleri sadece yönetici engelleyebilir. Şikayetlerinizi dinlemek isteyen yönetici olduğuna göre de problem yok demektir.
hakareti ben yedim beni banladilar ...kimin kimlerle arkadas oldugu belli bes alti kisi gelip ayni anda forumun icine sicmalari snr bizim banlanmamiz...
hakareti ben yedim beni banladilar ...kimin kimlerle arkadas oldugu belli bes alti kisi gelip ayni anda forumun icine sicmalari snr bizim banlanmamiz...
bir iki tane tanıdığım var işlerini çok iyi yapıyorlar, başlıkları inceliyorlar, üyelerin memnuniyetine göre siliyorlar, düzeltiyorlar başlıkları, çok takdir ediyorum
yalnız onların dışında kalan moderatörlerin bir kısmı sanırım sadece bayanların(güzel) yazdığı başlıklarla ilgileniyorlar, yani modere etme sadece o başlıklarda oluyor anlayabilmiş değilim. Genel memnuniyetsizliği -50lere gelmiş başlıklar hala çöpte değil ve duruyorlar.