ege gürler iyi bi arkadaş.
mert şakrak'da zaten bro the magnificent ![]()
Bunlar dışında gözden kaçan başlık kaldıysa, rapor etmeniz yeterlidir.
Son bir haftadir, forumlara cevap yazamiyordum..Cevap bolumu, koyu mavi sekilde idi.. Sebebi nedir ve neden boyle bir mudahaleye maruz kaldim , ogrenmek istiyorum..Simdiden tesekkurler..
Son bir haftadir, forumlara cevap yazamiyordum..Cevap bolumu, koyu mavi sekilde idi.. Sebebi nedir ve neden boyle bir mudahaleye maruz kaldim , ogrenmek istiyorum..Simdiden tesekkurler..
bende de aynı problem oldu. firefox kullanarak çözdüm durumu. şu an düzelmiş.
demokrasi falan yok arkadaş. ben de ateistim diye konularım siliniyor, tarihi nitelikte bilgiler içeren konular açıyorum muhammed hakkında. beğenilmiyor diye siliniyor.
son konum 5 ayet ve 2 sahih hadis içeriyordu. yorum 2 satır bişeydi o da yorum bile sayılmayacak kadar hafif bişey. ama bu konu bile silindi.
demokrasi falan yok. bazı modlar var, kendi hoşuna gitmeyen konuları siliyor hem de 9 sayfaya ulaşsa bile.
02.50 - 03.50 arasında o başlıkta geçen sözlü tartışmadan bahsetmiş sanırım Ekmel, sizin görememeniz normal çünkü 2 şahıs birbirlerine hakaret edici, küfürlü ve tehditvari kelimeler kullanmışlardır ve bunun neticesinde forumdan uzaklaştırıldılar. Yani orada söylediği "Sokak ağzıyla küfür eden insanlardan farkınız az biraz üniversite kapısından geçmiş olmanız" diye başlayan sözler, bu silinmiş mesajlara ithafen diye düşünüyorum. Yani size söylenmemiş bu sözler, üstünüze alınmanızı gerektirecek bi durum yok. Zaten kendisi de geldiğinde açıklama yapacaktır bu konu hakkında.
Hocam ben yoktum Mert arkadaşım gereken cevabı vermiş, aynen dediği gibi oldu. Başlıktan yana bir sorun yok, orada yazdığım mesaja dikkat edersen sürekli küfür ve hakaret eden tartışan arkadaşlara yazdım. Buraya yazacağına mesaj atıp sorabilirdin, gerekirse tekrar açılır başlığın, çöpe gitmedi dikkat edersen.. Sadece o an tartışma ve şikayetlerin yoğunluğu üzerine kapatıldı. Sen online değildin bile
Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu nereye açıçağımı bilemedim buraya yazdım.Tavlada oynarken masaya oturdum ama bugta kaldı zar atamadim oyun başlamasını bekle dedi süre bitti mars oldum 10bin hp gitti bi göz atarsanız sevinirim.

çok kötü bu moderatörler çok !