odtüyü kazansam beni mod yapar mısınız 

Evet, ben de ODTÜ'lüyüm zaten
İyi bayramlar bu arada herkese..
Evet, ben de ODTÜ'lüyüm zaten
İyi bayramlar bu arada herkese..
sen istinasın demek (:
beyler bu siteden üyeliğin silinmesi için gerekenler nelerdir,söyleyin de yapalım,normal yollardan silmiyorlar,siteye giriş de zor çıkış da zor...
beyler bu siteden üyeliğin silinmesi için gerekenler nelerdir,söyleyin de yapalım,normal yollardan silmiyorlar,siteye giriş de zor çıkış da zor...
İsteğini ben de ilettim hocam, Fatma Tuna online olduğu zaman ilgilenecektir.
http://www.hocam.com/forum/98670/1/bilgisiz_moderatorler/#mesaj-7000503
Bu başlıktaki şikayetimi yeniliyorum...
ve cevap bekliyorum.
Buraya sert bir şey yazardım ama, değmez.
Kendisini de yaptığını da biliyor kendisi.
1,2,3,5,10 değil artık..
Eleştiri ve şikayet başlığı ama değişen hiçbir şey görmedim onca zamandır.
Konular değişik, sorun aynı.
Genel kültürü yeterli, abazan olmayan, adil moderatör için ne yapmalıyız?
Böyle moderatör bedavaya olmaz diyorsanız, premium üyelik tadında birşeyler geliştirin, site ekstradan para kazanıp, düzgün moderatörler görevlendirilsin.
Site sahipleri, yöneticileri ne zamana kadar bu keyfi moderasyona seyirci kalacak? Sityi bu kadar popüler hale getiren demirbaşların zamanla tek tek "ehhhh bu ne bea" diyerek kaçması yeterli gelmedi mi?
başlığı görmüşken tazelemek istedim.
hepsi için söylemiyorum ama bazı moderatörler belirli bir görüşün savunuculuğunu yapıyorlar....millet x partisi hakkında ya da x şahsı adında yağdırırken...bizler ucundan azcık bişey söylediğimizde daha önceki yorumlarımızdan mıdır nedir hemen banlanıyoruz..."döt" dedim diye banlandım...fethullah gülene laf ettim banlandım...sonrasında sadece moderatör değil yönetim de ilgisiz...gönderilen mesajlara ilgi gösterilmiyo yada bir dönüş yapılmıyo...hocamın bağımsız bir platform olması dileğiyle...