İlk mesajın illa ki başlık sahibine ait olması gerekmez, başlık sana kalmış olsa bile senden sonra gelen ilk mesajı rapor etmen yeterli biz zaten önce rapor edilen başlığa gidiyoruz silmeden önce.
Başlıkta da "bu başlıktan var" yazısını gördüğümüz an müdahale ederiz.
yaklasık 1 saat kadar once
SİYASET & GÜNCEL de
referandum anketı duzenledım lakın 10 dakika sonra sılındı ve bırdaha haber alınamadı
bilgilendırırsenız sevınırım
yaklasık 1 saat kadar once
SİYASET & GÜNCEL de
referandum anketı duzenledım lakın 10 dakika sonra sılındı ve bırdaha haber alınamadı
bilgilendırırsenız sevınırım
Mevcut başlıkların tekrar açılması forum kurallarına aykırı hocam. Siyaset & Güncel forumunda daha önceden açılan ve oylanan bir referandum anketi başlığı var, onu kullanabilirsiniz.
Mevcut başlıkların tekrar açılması forum kurallarına aykırı hocam. Siyaset & Güncel forumunda daha önceden açılan ve oylanan bir referandum anketi başlığı var, onu kullanabilirsiniz.
benım ogrenmk ıstedıgım otomatık mı sılındı yoksa sen mi sildin.. baslıgı acarken benzer baslıklarda oyle bırsey cıkmadı da
bırde o baslıgı atabılırmısın baktım bulamadım daa ..
sende bulamadın o halde ole bir başlık yok...
benım ogrenmk ıstedıgım otomatık mı sılındı yoksa sen mi sildin.. baslıgı acarken benzer baslıklarda oyle bırsey cıkmadı da
bırde o baslıgı atabılırmısın baktım bulamadım daa ..
sende bulamadın o halde ole bir başlık yok...
Ben sildim.
www.hocam.com/forum/87591/1/_eylul__anayasa_referandum_anketi/
ayrıca yeri gelmişken forum kuralları;
www.hocam.com/forum/94230/1/hocamcom_forumlarinda_uyulmasi_gereken_kurallar/
ilgilendiğin için cok tesekkur ederım hocam.. ben halen arıyordum.. buyuk yukten kurtardın benı..
bu baslıgı gordum ya olsemde gam yemem artık :)
Hocam bilgi yarışmasında herhangi bir kategoride haftanın birincisi olana tshirt verileceği hakkında bir söylenti var.Söylenti diyorum çünkü defalarca birinci olamama rağmen hala bir hediye alamadım.
iyi bayramlar modlar
Profilinde ''yaşasın türk Kürt aşkı''(Türk'ün ''T''sini küçük,Kürt'ün ''K'' sini büyük yazmak ne oluyor???) resmi bulunduran mod. tahrik edipte sonra beni banlayamaz! Adı aklıma gelmiyor!
Profilinden resim kaldırılsın ya da bana siyasi görüşüm ve söylemlerimden dolayı ban gelmesin!
o da kim
bende şikayetçiyim her kimse adama bak. Herkes haddini bilsin!