istediğimiz şarkılar yok profilimize kendi bilgisayarımızdan şarkı yüklemek istiyoruz
Ne güzel başlıktaki 2-3 mesajımı silmeyi biliyorsunuz ama mesajıma cevap veremiyorsunuz, süpersiniz.
Bu başlıktaki mesajları ben sildim, aynı mesajın 1 kez yazılması yeterliydi çünkü. Cevap vermememin sebebi de başlığı taşımadığım için; "Ben taşımadım valla" diye cevap yazmaya gerek duymamamdı.
Name Karoğlu adlı üye, şahsıma hem forumlar içerisinde hem de özel mesaj olarak küfür ve hakaret etmiştir. İlgili mesajı rapor ettim, lütfen gereğini yapalım.
ben de seni banlamayan moderatörden şikayetçiyim
profilimdeki okul değişikliği için msj atmıştım arkadaşlar siz yazın biz halledelim dediler ama kimsenin ilgilendiği yok !!! yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar!
Onu bir moderatörün söylediğini sanmıyorum (söylediyse de iyi niyetli olarak sizin yerinize mesaj atmıştır yöneticilere), çünkü moderatörlerin hesaplara erişim ve değişiklik yetkisi yok. Bu tarzdaki değişiklikleri ancak ve ancak site yöneticileri yapabilir.
su hocam mobili duzeltin artik yaaa yazdigim hic bi msj gitmiyooo
moderatörlerinize üyelere daha saygılı olmayı söyleyebilirseniz gayet iyi olur..bi başlık kapanırken moderatör gibi davranıp resmi bi şekilde kapatsınlar.alaycı bi kaç resimle değil
iyiki varsınız moderatörler
moderatörlerinize üyelere daha saygılı olmayı söyleyebilirseniz gayet iyi olur..bi başlık kapanırken moderatör gibi davranıp resmi bi şekilde kapatsınlar.alaycı bi kaç resimle değil
Bizler de en nihayetinde bu forumun birer üyeleriyiz ve sizler gibi mizah anlayışımız var. Moderatör dediğiniz kişiler her daim ciddi, somurtkan, üyelerin sordukları soruları umursamayan tipler mi olmalı sizce? Kaldı ki o gagasında kilit olan baykuş resmi tamamen eğlence amacıyla yapılmıştır. O içerik dışında herhangi bir küçük düşürücü hareket veya saygısızlık yapıldığını sanmıyorum.