Anasayfa
Beni Hatırla
133
FORUMLAR > HOCAM.COM'DAN > Hocam.com moderatör eleştiri ve şikayet başlığı
07.09.2010 02:08 AM

istediğimiz şarkılar yok profilimize kendi bilgisayarımızdan şarkı yüklemek istiyoruz

07.09.2010 02:13 AM
Mehmet demiş ki:

istediğimiz şarkılar yok profilimize kendi bilgisayarımızdan şarkı yüklemek istiyoruz

eskiden vardı o fasilite ama malum telif hakkı problemi :/

07.09.2010 02:19 AM
Ekmel demiş ki:

eskiden vardı o fasilite ama malum telif hakkı problemi :/

evet güzel bir uygulamaydı keşke engellere takılmasa..aydınlandım.

07.09.2010 03:06 AM
Mert
Yaşar Üniversitesi | Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri
Ahmet demiş ki:

Ne güzel başlıktaki 2-3 mesajımı silmeyi biliyorsunuz ama mesajıma cevap veremiyorsunuz, süpersiniz.

Bu başlıktaki mesajları ben sildim, aynı mesajın 1 kez yazılması yeterliydi çünkü. Cevap vermememin sebebi de başlığı taşımadığım için; "Ben taşımadım valla" diye cevap yazmaya gerek duymamamdı.

Son Düzenleme: Mert Şakrak @ 07.09.2010 03:10
07.09.2010 03:13 AM
Mete demiş ki:

Name Karoğlu adlı üye, şahsıma hem forumlar içerisinde hem de özel mesaj olarak küfür ve hakaret etmiştir. İlgili mesajı rapor ettim, lütfen gereğini yapalım.

ben de seni banlamayan moderatörden şikayetçiyim

07.09.2010 03:16 AM
Mert
Serkan demiş ki:

profilimdeki okul değişikliği için msj atmıştım arkadaşlar siz yazın biz halledelim dediler ama kimsenin ilgilendiği yok !!! yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar!

Onu bir moderatörün söylediğini sanmıyorum (söylediyse de iyi niyetli olarak sizin yerinize mesaj atmıştır yöneticilere), çünkü moderatörlerin hesaplara erişim ve değişiklik yetkisi yok. Bu tarzdaki değişiklikleri ancak ve ancak site yöneticileri yapabilir. 

07.09.2010 21:23 PM

su hocam mobili duzeltin artik yaaa yazdigim hic bi msj gitmiyooo

Bu mesajı
1 kişi beğendi
2 kişi beğenmedi
08.09.2010 00:34 AM
Ahmet Cüneyt
Ahmet Yesevi Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği

moderatörlerinize üyelere daha saygılı olmayı söyleyebilirseniz gayet iyi olur..bi başlık kapanırken moderatör gibi davranıp resmi bi şekilde kapatsınlar.alaycı bi kaç resimle değil

Bu mesajı
1 kişi beğenmedi
08.09.2010 00:40 AM

iyiki varsınız moderatörler

Bu mesajı
1 kişi beğendi
1 kişi beğenmedi
08.09.2010 00:46 AM
Mert
Ahmet Cüneyt demiş ki:

moderatörlerinize üyelere daha saygılı olmayı söyleyebilirseniz gayet iyi olur..bi başlık kapanırken moderatör gibi davranıp resmi bi şekilde kapatsınlar.alaycı bi kaç resimle değil

Bizler de en nihayetinde bu forumun birer üyeleriyiz ve sizler gibi mizah anlayışımız var. Moderatör dediğiniz kişiler her daim ciddi, somurtkan, üyelerin sordukları soruları umursamayan tipler mi olmalı sizce? Kaldı ki o gagasında kilit olan baykuş resmi tamamen eğlence amacıyla yapılmıştır. O içerik dışında herhangi bir küçük düşürücü hareket veya saygısızlık yapıldığını sanmıyorum.

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';