Anasayfa
Beni Hatırla
133
FORUMLAR > HOCAM.COM'DAN > Hocam.com moderatör eleştiri ve şikayet başlığı
Bu mesajı
1 kişi beğendi
1 kişi beğenmedi
03.09.2010 16:45 PM
Barış
Selçuk Üniversitesi | Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği

ya bıde ıkı uc gundur eksıceı bıgrup cıktı ne var ne yok eksılıolar buna bakma ımkanınız var mı??

03.09.2010 16:45 PM
Mert demiş ki:

Ben ilgileniyorum şimdi konuyla, Ali mesaj attı Zeynep'ten de bekliyorum konuyla ilgili açıklama. Değerlendirip geri dönecem arkadaşlara. 

Fakat tekrar belirtiyorum, bu buton sevmediğiniz mesajlarda kullanmak için değil, gerçekten önemli bir durumu bildirmek içindir. Bunu huy edinen arkadaşlar olduğu için tekrarlıyorum.

Teşekkür ederim canım.

03.09.2010 17:36 PM

http://www.hocam.com/torpilyap.php?u=370996&h=5b2d5

arkadaş saatlerdir 1.sırada torpilimle

50 binhp de kolay kazanılmıyor,500 cevap demek bu forum başlığına

eğer bu arkadaşımıda almazsanız,4.kez 50bin puanım boşa gidecek

ve yeter artık diyeceğim

03.09.2010 17:43 PM
Umut
Süleyman Demirel Üniversitesi | İnşaat Mühendisliği
Özcan demiş ki:

http://www.hocam.com/torpilyap.php?u=370996&h=5b2d5

arkadaş saatlerdir 1.sırada torpilimle

50 binhp de kolay kazanılmıyor,500 cevap demek bu forum başlığına

eğer bu arkadaşımıda almazsanız,4.kez 50bin puanım boşa gidecek

ve yeter artık diyeceğim

Senin gibi torpil yapanlar var hepsininde  arkadaşları 1. sırada bekliyorlar onları  da içeriye sırayla alıyorlar.

03.09.2010 18:45 PM
Umut demiş ki:

Senin gibi torpil yapanlar var hepsininde  arkadaşları 1. sırada bekliyorlar onları  da içeriye sırayla alıyorlar.

orası öle de,ilk başlar bende senin gibi düşünüyordum ,ama günlerce bekleyip teker teker silinince hepsi,isyan edesim geldi artık,50bin hp az mı yaw

Son Düzenleme: Özcan @ 03.09.2010 18:45
Bu mesajı
4 kişi beğendi
2 kişi beğenmedi
04.09.2010 19:44 PM

Name Karoğlu adlı üye, şahsıma hem forumlar içerisinde hem de özel mesaj olarak küfür ve hakaret etmiştir. İlgili mesajı rapor ettim, lütfen gereğini yapalım.

Son Düzenleme: Mete @ 04.09.2010 19:45
04.09.2010 19:47 PM

çok güzel bi site harika mükemmel adminler çok iyi iyide laf mı müthiş

.... olumlu eleştride olsun istedim:D:D:D

06.09.2010 02:09 AM
Onur
Maltepe Üniversitesi | Radyo ve Televizyon

TAVLADA 4 TANE MASAM TAKILI KALDI NASIL OLDUGUNU BILMIORM AMA SUNLARA BI MOD ARKADAS EL ATARSA ORDAN SILERSE IYI OLCAK TAVLADA OLMADIGIM HALDE TAVLADA GORUNUORM SUNU HALLEDIN SIZDE KURTULUN BNDE KACINCI SÖYLEYISIM BU

06.09.2010 03:17 AM
Mert
Yaşar Üniversitesi | Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri
Onur demiş ki:

TAVLADA 4 TANE MASAM TAKILI KALDI NASIL OLDUGUNU BILMIORM AMA SUNLARA BI MOD ARKADAS EL ATARSA ORDAN SILERSE IYI OLCAK TAVLADA OLMADIGIM HALDE TAVLADA GORUNUORM SUNU HALLEDIN SIZDE KURTULUN BNDE KACINCI SÖYLEYISIM BU

Dostum moderatörler sadece forum bölümünden sorumludur, diğer fasilitelerde (gruplar, etkinlikler, oyunlar, bilgi yarışması, videolar, vs.) hiçbir yetkisi ve müdahale şansı yoktur. O yüzden bu şikayetlerinizi bu başlığa değil de direkt olarak site yöneticilerine iletirseniz, tekrar tekrar burda yazmak zorunda kalmazsınız.

06.09.2010 03:26 AM
Onur
Maltepe Üniversitesi | Radyo ve Televizyon
Mert demiş ki:

Dostum moderatörler sadece forum bölümünden sorumludur, diğer fasilitelerde (gruplar, etkinlikler, oyunlar, bilgi yarışması, videolar, vs.) hiçbir yetkisi ve müdahale şansı yoktur. O yüzden bu şikayetlerinizi bu başlığa değil de direkt olarak site yöneticilerine iletirseniz, tekrar tekrar burda yazmak zorunda kalmazsınız.

eee bunu bı zahmet sen söylesen olurmu cumhura ulasmak bıraz zor oluo onlıne yakalayamıorm

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';