ya bıde ıkı uc gundur eksıceı bıgrup cıktı ne var ne yok eksılıolar buna bakma ımkanınız var mı??
Ben ilgileniyorum şimdi konuyla, Ali mesaj attı Zeynep'ten de bekliyorum konuyla ilgili açıklama. Değerlendirip geri dönecem arkadaşlara.
Fakat tekrar belirtiyorum, bu buton sevmediğiniz mesajlarda kullanmak için değil, gerçekten önemli bir durumu bildirmek içindir. Bunu huy edinen arkadaşlar olduğu için tekrarlıyorum.
Teşekkür ederim canım.
http://www.hocam.com/torpilyap.php?u=370996&h=5b2d5
arkadaş saatlerdir 1.sırada torpilimle
50 binhp de kolay kazanılmıyor,500 cevap demek bu forum başlığına
eğer bu arkadaşımıda almazsanız,4.kez 50bin puanım boşa gidecek
ve yeter artık diyeceğim
http://www.hocam.com/torpilyap.php?u=370996&h=5b2d5
arkadaş saatlerdir 1.sırada torpilimle
50 binhp de kolay kazanılmıyor,500 cevap demek bu forum başlığına
eğer bu arkadaşımıda almazsanız,4.kez 50bin puanım boşa gidecek
ve yeter artık diyeceğim
Senin gibi torpil yapanlar var hepsininde arkadaşları 1. sırada bekliyorlar onları da içeriye sırayla alıyorlar.
Senin gibi torpil yapanlar var hepsininde arkadaşları 1. sırada bekliyorlar onları da içeriye sırayla alıyorlar.
orası öle de,ilk başlar bende senin gibi düşünüyordum ,ama günlerce bekleyip teker teker silinince hepsi,isyan edesim geldi artık,50bin hp az mı yaw
çok güzel bi site harika mükemmel adminler çok iyi iyide laf mı müthiş
.... olumlu eleştride olsun istedim:D:D:D
TAVLADA 4 TANE MASAM TAKILI KALDI NASIL OLDUGUNU BILMIORM AMA SUNLARA BI MOD ARKADAS EL ATARSA ORDAN SILERSE IYI OLCAK TAVLADA OLMADIGIM HALDE TAVLADA GORUNUORM SUNU HALLEDIN SIZDE KURTULUN BNDE KACINCI SÖYLEYISIM BU
TAVLADA 4 TANE MASAM TAKILI KALDI NASIL OLDUGUNU BILMIORM AMA SUNLARA BI MOD ARKADAS EL ATARSA ORDAN SILERSE IYI OLCAK TAVLADA OLMADIGIM HALDE TAVLADA GORUNUORM SUNU HALLEDIN SIZDE KURTULUN BNDE KACINCI SÖYLEYISIM BU
Dostum moderatörler sadece forum bölümünden sorumludur, diğer fasilitelerde (gruplar, etkinlikler, oyunlar, bilgi yarışması, videolar, vs.) hiçbir yetkisi ve müdahale şansı yoktur. O yüzden bu şikayetlerinizi bu başlığa değil de direkt olarak site yöneticilerine iletirseniz, tekrar tekrar burda yazmak zorunda kalmazsınız.
Dostum moderatörler sadece forum bölümünden sorumludur, diğer fasilitelerde (gruplar, etkinlikler, oyunlar, bilgi yarışması, videolar, vs.) hiçbir yetkisi ve müdahale şansı yoktur. O yüzden bu şikayetlerinizi bu başlığa değil de direkt olarak site yöneticilerine iletirseniz, tekrar tekrar burda yazmak zorunda kalmazsınız.
eee bunu bı zahmet sen söylesen olurmu cumhura ulasmak bıraz zor oluo onlıne yakalayamıorm