Başlık, belirli bir kitleye ağır hakaretler içeren yorumlar yapıldığı için kilitlenmiştir.
Başlık altında ağır hakaretler sarf eden ve belirli bir toplumu aşağılayan bütün kişiler hakkında gerekli işlemler, gelen şikayetler ve yapılan incelemeler sonucu gerçekleştirilmiştir.
Bilginize.
Not: İşlemler sadece Kürtlere hakaret edenler için yapılmamıştır. İncelemeler sürmektedir
Mod dediğin böyle olur.
Arkadaş şu isim değiştirme muhabbetine herkese söyledim. Bi yardım eden yok ya. Bu ne ?
Arkadaş şu isim değiştirme muhabbetine herkese söyledim. Bi yardım eden yok ya. Bu ne ?
İsim değiştirme derken hocam? Hesap kontrolüne erişim sadece Cumhur Onat ve Fatma Tuna'da var ve profilinizdeki değişiklikleri sadece ikisi yapabilir. PM'den mesaj atmayı denediniz mi?
İsim değiştirme derken hocam? Hesap kontrolüne erişim sadece Cumhur Onat ve Fatma Tuna'da var ve profilinizdeki değişiklikleri sadece ikisi yapabilir. PM'den mesaj atmayı denediniz mi?
Deneyelim mesaj atalım. Bi iki kişiye attım ama kimlerin elindeydi yetki bilmediğimden yanlış şahıslara olmuş olabilir :} Sağol.
Deneyelim mesaj atalım. Bi iki kişiye attım ama kimlerin elindeydi yetki bilmediğimden yanlış şahıslara olmuş olabilir :} Sağol.
Rica ederim, iyi günler/forumlar..
Arkadaşım Ali Duru Malkoç hakkında bir sorum olacak :
Forumlar
Sebep: Forum huzurunu bozmak, Gereksiz rapor göndermek, işlem yapılmamasına rağmen gereksiz rapor göndermeye devam etmek Forum Kuralları- 12.Gereksiz yere Rapor et butonunu kullanmanız moderatörleri gereksiz yere meşgul edeceği ve moderasyon gerektirecek olaylara müdahaleyi geciktireceği için kesinlikle yasaktır ve bunu yapan kişiler forumdan uzaklaştırılırlar. 29.Site Yöneticileri ve Moderatörler gerekli gördükleri durumlarda, forumun huzurunu bozan kişileri uyarı vermeksizin forumdan/siteden uzaklaştırabilirler.
ı kullanmanız 05.09.2010 18:46 tarihine kadar engellenmiştir.ve kendisi ile konuştuğumda bugün sadece 1 kere rapor ettiğini söyledi.İlgilenirseniz seviniriz.İyi günler.
Benim bir maruzatım olacaktı.Kastamonu Göl Anadolu Öğretmen Lisesi listede bulunmadığından dolayı seçim yapamadım.İlgilenirseniz sevinirim.
Kolay gelsin
Enee ben de bunu yazcaktım 
1938 yılında kurulmuş lise yok diğer tüm liseler var ama olmaz ki 
Kişisel başlıklar açılsın istiyorum
Arkadaşım Zeynep Özdemir için yazıyorum bu sefer de... açıkçası artık sisteminizin bozuk olduğunu düşünmekteyim.yazacağım linkte tartışma çıktı ve olaylar uzamasın die arkadaşım Zeynep rapor et butonunu kullandı.Tamam çok rapor etmek ban sebebi biliyorum ama illa haklı olmak için sövmesi mi lazımdı? Arkadaşım gereksiz yere ban atmaktan ban yedi.2 günde 2 arkadaşım aynı sebepten ban yiyor.İlgilenseniz iyi olur bence.Bir olayda tek başına insanın sinirleri hoplamaz nihayetinde.Madem rahatsz oluyorsunuz.. rapor et tuşuna sınır koyun siteden uzaklaştırmak da ne ?! Teşekkür ederim.
http://www.hocam.com/forum/96418/1/olmesine_sevineceginiz_turk_unluler/
Arkadaşım Zeynep Özdemir için yazıyorum bu sefer de... açıkçası artık sisteminizin bozuk olduğunu düşünmekteyim.yazacağım linkte tartışma çıktı ve olaylar uzamasın die arkadaşım Zeynep rapor et butonunu kullandı.Tamam çok rapor etmek ban sebebi biliyorum ama illa haklı olmak için sövmesi mi lazımdı? Arkadaşım gereksiz yere ban atmaktan ban yedi.2 günde 2 arkadaşım aynı sebepten ban yiyor.İlgilenseniz iyi olur bence.Bir olayda tek başına insanın sinirleri hoplamaz nihayetinde.Madem rahatsz oluyorsunuz.. rapor et tuşuna sınır koyun siteden uzaklaştırmak da ne ?! Teşekkür ederim.
http://www.hocam.com/forum/96418/1/olmesine_sevineceginiz_turk_unluler/
Ben ilgileniyorum şimdi konuyla, Ali mesaj attı Zeynep'ten de bekliyorum konuyla ilgili açıklama. Değerlendirip geri dönecem arkadaşlara.
Fakat tekrar belirtiyorum, bu buton sevmediğiniz mesajlarda kullanmak için değil, gerçekten önemli bir durumu bildirmek içindir. Bunu huy edinen arkadaşlar olduğu için tekrarlıyorum.