Hocam, senin cevap verdiğin benim sorduklarım değildi ki. Ben oraya takıldım sadece.
Yalan söylüyormuşum muamelesi yapmanda yanlış bence.
İki tane mesaj attım soru sordum cevap alamadım yazdım oraya doğru okursan anlarsın.
Bana yönetim arkadaşa neden ban yediğini açıkla dedi, açıkladım sana. Üstüne her sordugun soruya cevap vermek zorunda değilim, gerekli açıklamayı yapmışım değil mi?
Üstelik sen sistem tarafından uyarı mesajı alan arkadaş değil misin? Bak o konuda da soru sordun bana onun da cevabını verdim. Lütfen yapma şimdi böyle
Bana yönetim arkadaşa neden ban yediğini açıkla dedi, açıkladım sana. Üstüne her sordugun soruya cevap vermek zorunda değilim, gerekli açıklamayı yapmışım değil mi?
Üstelik sen sistem tarafından uyarı mesajı alan arkadaş değil misin? Bak o konuda da soru sordun bana onun da cevabını verdim. Lütfen yapma şimdi böyle
Sistem yüzünden uyarı aldım ama sana sorduğumu hatırlayamadım. Sormuşmuyum :)
Yok hayır zorunda olmayabilirsin belki bunu orada söylersin konu kapanır. Sen arkadaşının dediğinden yola çıkarak bir cevap yazdın bana benim sorunumu dinlemedin ki.
Evet hatırladım şimdi sormuştum. ![]()
Çağrı Mert Bakırcı aldı moderatörden şikayetçiyim. Kendisi keyfi ban veriyor. Bunu buraya yazınca modluktan falan alınmyacak gerçi, neden yazıyorsam..
Neyse.
Konunun birinde zenci kabilesinin fotoğrafı konulmuş. Ne düşündüğümüz sorulmuş. Şahsi fikrim bunun iğrenç olduğuydu. İğrenç dedim, 2 dk sonra iletim silindi hiçbir uyarı verilmeden. Bu sefer mide bulandırıcı yazdım yorum olarak. Akabinde ban aldım. Ban sebebi ise dillere destan :
Forumları kullanmanız 24.08.2010 08:24 tarihine kadar engellenmiştir.
Sebep: Forum yazışmalarında ırkçı ve ayrımcı ifadeler kullanmak, moderatör müdahalelerine karşı çıkmak: "Mide bulantısı yapıyor. "
Şaka gibi..
Eğer birinin iletisini siliyorsan ve bu hakaret içermiyorsa düpedüz; ona geri dönmen gerekir bir şekilde. Aksi takdirde kullanıcı nereden anlasın suçunu?(Hoş, benim iletimde suç falan yoktu da neyse.) Server'dan kaynaklı bir hata olmuş olabilir belki? Ne bileyim, teknik bir arıza olabilir? İletisi silinen kullanıcı kendi iletisini göremeyince tekrar yorum yazıyor ve moda karşı çıkmaktan ban alıyor. Bir de kulp bulunmuş, ırkçılık falan.. Komedi ya
Sanki her fotoyu sevmek zorundayım ben..
Diyeceğim o ki bu şahsın mod yetkilerinde bir sorun olduğunu düşünüyorum. Ban vermek için daha geçerli sebepleri olması gerekirken, adeta keyfi ban vermiş. İletişim yerinden de şikayet ettim ama geri dönen olmadı bu arada, o servisiniz çalışmıyor.
Moderasyon fiyasko![]()
Bu ileti üzerine de "moda karşı gelmekten" ban yersem hiç şaşırmam.
Ç.M.B. kendi fikri doğrultusuna moderatörlük yapıyor bariz bir şekilde, zenci fotoğrafını beğenmiş, beğenmeyeni banlıyor. Kısaca özeti budur. Saygılar..
kisisel eleştiri ve öneri:
duyugsal arkadaslari moderator yapmamanızı tavsiye ederim.
Sayın hocam sakinleri,
Moderatörler hakkında her türlü şikayet ve eleştirinizi hocam.com kuralları çerçevesince bu başlık altında özgürce yapabilir, beğendiğiniz ya da beğenmediğiniz moderatörleri afişe edebilirsiniz.
Eleştirilerinizi yaparken lütfen moderatör ismini ve şikayetinize sebep teşkil edecek moderasyon işleminin detaylarını ve varsa ilgili başlığın adresini belirtiniz.
Konuyla ilgisiz mesajlar hocam.com doğası gereği silinecektir.
Benim bir maruzatım olacaktı.Kastamonu Göl Anadolu Öğretmen Lisesi listede bulunmadığından dolayı seçim yapamadım.İlgilenirseniz sevinirim.
Kolay gelsin
1,2,3,5,10 değil artık..
Eleştiri ve şikayet başlığı ama değişen hiçbir şey görmedim onca zamandır.
Konular değişik, sorun aynı.
Genel kültürü yeterli, abazan olmayan, adil moderatör için ne yapmalıyız?
Böyle moderatör bedavaya olmaz diyorsanız, premium üyelik tadında birşeyler geliştirin, site ekstradan para kazanıp, düzgün moderatörler görevlendirilsin.
Site sahipleri, yöneticileri ne zamana kadar bu keyfi moderasyona seyirci kalacak? Sityi bu kadar popüler hale getiren demirbaşların zamanla tek tek "ehhhh bu ne bea" diyerek kaçması yeterli gelmedi mi?
daha bunu yazalı 3 gün olmuş 
valla diyorum bak, bir tane moderatörün masrafı benden, söz.
Benim bir maruzatım olacaktı.Kastamonu Göl Anadolu Öğretmen Lisesi listede bulunmadığından dolayı seçim yapamadım.İlgilenirseniz sevinirim.
Kolay gelsin
benim de aynı sorunum var...listede Ergani Anadolu Öğretmen lisesi yok,hatta anadolu öğretmen lisesi bile hiç yok...
benim de aynı sorunum var...listede Ergani Anadolu Öğretmen lisesi yok,hatta anadolu öğretmen lisesi bile hiç yok...
ilgileneceklerini söylediler saolsunlar..
size de en kısa sürede dönerler =)
öğretmen liselerinde sorun var sanırım=)