evet bende 2 kez ban aldım ekmel ne kadar tehditkar geldiyse ki karşısında cocuk yok
MERT'te o kadar arkadasca acıklama yaptı oda 2gün ban verdi daha fazla konuşmak istemiyorum gerekte yok zaten
mümkün olduğunca az kullanılsa şu hareket ..
(konuyla bağlantısı ne bilmiyorum ama yazasım geldi ..)
yeterli sanırsam
adam olan anlar bişeler
biz onla pmde'de konuştuk zaten şikayet baslıgı diye yazını gördüm yazdım bende
mod olmak ıcın gerekıcek özellıkler nedır acaba neye gore kıme gore alınıo,????
Site yöneticilerine moderatör ekibine katılmak isteğiniz hakkında bir mesaj atarsanız değerlendirmeye alınıp, size cevap verilecektir.
mert şakrak gayet başarılı terfisini talep etmekteyim çok içten ve anlayışlı=)
Site yöneticilerine moderatör ekibine katılmak isteğiniz hakkında bir mesaj atarsanız değerlendirmeye alınıp, size cevap verilecektir.
onun derdi mod olmak deil
farklı bişe 4 sayfa tartışıldı o
site yöneticileri bişeyin farkına varsın die idi bu yazı
Ekmel Çetin.
Bu arkadaş bir sorunla ilgileneceği için bana mesaj attı. Ban yemiştim.
Aldığım cezanın haksızlık olduğunu düşünüyordum. İki tane mesaj attım. Soru sordum cevap alamadım.
İlgilenmedi.
Konu: Dalkavuk mevzusuydu.
mert şakrak ı ben de başarılı buluyorum özellikle ban sebebini açıklama tarzı,olaylara sağduyulu yaklaşımı iyi....
Ekmel Çetin.
Bu arkadaş bir sorunla ilgileneceği için bana mesaj attı. Ban yemiştim.
Aldığım cezanın haksızlık olduğunu düşünüyordum. İki tane mesaj attım. Soru sordum cevap alamadım.
İlgilenmedi.
Konu: Dalkavuk mevzusuydu.
Sana gerekli açıklamayı özelden yazdım cevap verdim hatırlarsan uzun bir mesajdı. Lütfen cevap alamadım diye burada yalan söylemeyelim, ayıp oluyor. Özel mesajların ifşa edilmesi yasak yoksa gösterirdim burada.
Sana gerekli açıklamayı özelden yazdım cevap verdim hatırlarsan uzun bir mesajdı. Lütfen cevap alamadım diye burada yalan söylemeyelim, ayıp oluyor. Özel mesajların ifşa edilmesi yasak yoksa gösterirdim burada.
Hocam, senin cevap verdiğin benim sorduklarım değildi ki. Ben oraya takıldım sadece.
Yalan söylüyormuşum muamelesi yapmanda yanlış bence.
İki tane mesaj attım soru sordum cevap alamadım yazdım oraya doğru okursan anlarsın.