Bu başlığın ömrü çok önemli... bir de buna banlanan kişi ulaşıp derdini anlatabilmeli eğerhaklıysa banı kaldırılıp mod. banlanmalı...
Bunu yapabildiğimiz an gerçekten hocam.com da adalet sağlanabilmeli...
cumhur bu olaya bir parmak at
Şikayetlerinizi bu başlık altından bildirdiğiniz takdirde gereken takip ve değerlendirme yapılacaktır.
Yaklaşık 1 ay önce engellendim. Fakat engellemenin üzerinden neredeyse 1 ay geçmesine rağmen, hiç bir moddan geçerli bir sebep alamadım. Engellemelerin açıklamasıyla birlikte yapılmasını diliyorum. Hangi mod engellemiştir beni bilmiyorum.
genel olarak sölüyorum insanların kutsal değerlerine hakaret ve saygısızlık içeren bazı başlık ve yorumlar görmezden gelinior. daha dikkatli davranılması rica olunur :)
genel olarak sölüyorum insanların kutsal değerlerine hakaret ve saygısızlık içeren bazı başlık ve yorumlar görmezden gelinior. daha dikkatli davranılması rica olunur :)
![]()
Biri yok yere hesabımı engelledi mesela..
![]()
Herkes özgürdür. Küfür etmediği sürece kişi dilediğini söyleyebiliyorum bence.
İnanmayanlara biz saygı gösteriyorsak onlar da bizim inançlarımızla alay edecek bizi tahrik edecek başlıklar açamamalılar. Mod.ler buna engel olmalı bir yere kadar.
benide engelliyor sebebi ne bilinmiyor kim engelledi hic bilmiyorum ama duzenin toptan degistirilmeli.
![]()
Herkes özgürdür. Küfür etmediği sürece kişi dilediğini söyleyebiliyorum bence.
Küfür olmadığı halde küfür etkisi olan kelimeler de var mesela bir kişiye "ezik" demek gibi.