Anasayfa
Beni Hatırla
148
FORUMLAR > HOCAM.COM'DAN > Hocam.com moderatör eleştiri ve şikayet başlığı
İlk Sayfa « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » Son Sayfa
04.06.2009 18:52 PM
Merve Ayaz  demiş ki:

Egolarına yenik düşen o kadar çok mod varken, görevini iyi yapanların görevden alınmış olması çok garip.

Kadir Ekinci'nin hiçbir açıklama yapmadan başlıkları kitlediğine şahit oldum, çok sivri bir kişilik olduğunu da düşünüyorum.

Not: Salih F.Canpolat' ın modluğunun alınmış olmasına çok üzüldüm. Mod.luğu en iyi yapan arkadaşlardandı. Artık rahat rahat sıçarlar Türkçe'nin ağzına.

Hakan Uygun  demiş ki:
...üniversite cağındaki bir gencin yazım yanlışlarını sürekli yaptıgı gerekçesiyle konumum kilitlenmesi...

Türkçe'nin ağzına s.çılmasının alternatifi bu mu olmalı yani sizce sayın Merve Ayaz?

04.06.2009 18:53 PM
Fatma Tuna  demiş ki:
Merve Ayaz  demiş ki:

Harika hocam!

Şikayet başlığında mesaj silmek ne demek oluyorsa, tebik ediyorum.!!

Sonuçta eleştirdiklerimizden bu başlıkta da var demek ki.

Konuyla ilgisiz olan ve tartışma sebebi olan mesajlar silinecektir.

Başlık kendi aranızda tartışmanız için açılmamıştır. Şikayetlerinizi bildirmeniz içindir. Gayet açık.

Sanırım ben yazdığının farkında olmayan bir insanım, eleştiri dediniz eleştiri yaptık.

Hmm sizin kanatlarınız altında olanlara laf söylememek mi gerekiyor?

04.06.2009 18:56 PM
Ogün Tuzcuoğlu  demiş ki:
Merve Ayaz  demiş ki:

Egolarına yenik düşen o kadar çok mod varken, görevini iyi yapanların görevden alınmış olması çok garip.

Kadir Ekinci'nin hiçbir açıklama yapmadan başlıkları kitlediğine şahit oldum, çok sivri bir kişilik olduğunu da düşünüyorum.

Not: Salih F.Canpolat' ın modluğunun alınmış olmasına çok üzüldüm. Mod.luğu en iyi yapan arkadaşlardandı. Artık rahat rahat sıçarlar Türkçe'nin ağzına.

Hakan Uygun  demiş ki:
...üniversite cağındaki bir gencin yazım yanlışlarını sürekli yaptıgı gerekçesiyle konumum kilitlenmesi...

Türkçe'nin ağzına s.çılmasının alternatifi bu mu olmalı yani sizce sayın Merve Ayaz?

Yeterli uyarı yapılmıştır, uyulmadıysa da başlık kitlenmiştir. Bir insan kendi dilini yazamıyor, konuşamıyorsa ne yapmak lazımdır Sayın Tuzcuoğlu?

Deniz
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | İnşaat Mühendisliği
Mehmet Can Altun  demiş ki:
Mehmet Can Altun  demiş ki:

Profilinde ''yaşasın türk Kürt aşkı''(Türk'ün ''T''sini küçük,Kürt'ün ''K'' sini büyük yazmak ne oluyor???) resmi bulunduran mod. tahrik edipte sonra beni banlayamaz! Adı aklıma gelmiyor!

Profilinden resim kaldırılsın ya da bana siyasi görüşüm ve söylemlerimden dolayı ban gelmesin!

şimdi buldum o kişinin kim olduğunu.

Allah aşkına ya o resim kalksın ya da o kişi hocam.com'da tarafsız mod.ler arasında bulunmasın!

Cumhur veysel esatoğlu'nun profilini incele ve lütfen hassasiyet gösterin.

Türk'ün ''T''si büyüktür!Türk özel isimdir!Bunu özel isimden saymayıp kedi,köpek gibi cins isimden sayarak profilinde imalı bir resim bulunduruyor o kişi!Biz Türk milliyetçiliği yaptık mı 3 ay banlanıyoruz bizi banlayanların profilinde bu resmi görüpte adaletten bahsedemeyiz değil mi?

euhehuehe

baktım sen de iyi bak istersen, k de dahil ordaki tüm harfler küçük

bu kadar da art niyet olmaz ama, yok bi de köpek diyor deseydin diyeceğim ama sen zaten çoktan o anlamı çıkarmışın

Son Düzenleme: Deniz Aydın @ 04.06.2009 18:57
Fatma
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği
Merve Ayaz  demiş ki:
Fatma Tuna  demiş ki:
Merve Ayaz  demiş ki:

Harika hocam!

Şikayet başlığında mesaj silmek ne demek oluyorsa, tebik ediyorum.!!

Sonuçta eleştirdiklerimizden bu başlıkta da var demek ki.

Konuyla ilgisiz olan ve tartışma sebebi olan mesajlar silinecektir.

Başlık kendi aranızda tartışmanız için açılmamıştır. Şikayetlerinizi bildirmeniz içindir. Gayet açık.

Sanırım ben yazdığının farkında olmayan bir insanım, eleştiri dediniz eleştiri yaptık.

Hmm sizin kanatlarınız altında olanlara laf söylememek mi gerekiyor?

Eleştirilerin hiçbiri silinmedi. Üyelerin kendi aralarındaki tartışma, espri niteliği taşıyan mesajları siliniyor.

04.06.2009 18:59 PM
Merve Ayaz  demiş ki:

Hakan Uygun  demiş ki:

Hayır.

Salih Canpolat'a rapor edildiğinde o katilin mesajını düzeltiyor ve Türkçe'nin güzel kullanılmasını belirten rica cümlesi bırakıyordu altında.

Son Düzenleme: Anıl @ 04.06.2009 18:59
04.06.2009 19:02 PM
Merve Ayaz  demiş ki:
Merve Ayaz  demiş ki:

Hakan Uygun  demiş ki:

Yeterli uyarı yapılmıştır, uyulmadıysa da başlık kitlenmiştir. Bir insan kendi dilini yazamıyor, konuşamıyorsa ne yapmak lazımdır Sayın Tuzcuoğlu?

Burası sosyalleşme platformu, gerek forumlar gerek mesajlaşmalar öncelikle ama öncelikle şu temel ilkeyle işler : İYİ NİYET

Bir insanın diğer bir insana, gerçekten Türkçe'yi kötü kullanıyor olsa bile, bundan dolayı onu küçük düşürücü bir tavır içine girmesi iyi niyet DEĞİLDİR.

Kim kime üniversite çağındaki birinin nasıl konuşması gerektiği konusunda ahkam kesebilir ki? Burada kimse kimseye öğretmen olamaz.

Eğer illa birilerine bir şeyler öğretmek kaygınız varsa, siz Türkçe'yi düzgün kullanırsınız, örnek alan alır, almayan kendi kaybeder. Çok uyarasınız geldiyse de bunu incitici ya da onu aşağı, kendinizi yukarı koyarak yapamazsınız, EĞER iyi niyetten bahsediyorsak.

Söz konusu durumda bir moderatörün öncelikle herkesden daha iyi niyetli olması gerekir. İki sene moderatörlük yaptım bu sitede, bunu da ekleyeyim efendim.

04.06.2009 19:06 PM
Osman
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Elektrik-Elektronik Mühendisliği
Nihan Özmen  demiş ki:

özgürlük kimseye başkalarını eleştirme, yargılama, alay etme, rhatsız edici yorumlar ve imalarda bulunma hakkını vermez.

bence bu düşünce tamamen yanlış

modların görevi hiciv içeren başlıkları kapatmak da değil. başlık kalitesizliği üstüne açılan başlıklar kapanırken asılları tepede kalıyor.

Son Düzenleme: Osman Baytaroglu @ 04.06.2009 19:08
04.06.2009 19:07 PM
Anıl Öztürk  demiş ki:
Merve Ayaz  demiş ki:

Hakan Uygun  demiş ki:

Hayır.

Salih Canpolat'a rapor edildiğinde o katilin mesajını düzeltiyor ve Türkçe'nin güzel kullanılmasını belirten rica cümlesi bırakıyordu altında.

Ben yukarıda bir insanın "üniversite cağındaki bir gencin yazım yanlışlarını sürekli yaptıgı gerekçesiyle konumum kilitlenmesi" cümlesi üzerine konuşuyorum.

Eğer yalan söylediyse, forumu kitlenmediyse, haksızım özür dilerim; ama yalan söylediğini düşünmüyorum, adam madur olmuş.

04.06.2009 19:08 PM

Sizi takdir ediyoruz efendim, iyi niyetiniz daim olsun.

Bir mod.un görevi sadece başlık kitlemek değildir, bunu benden çok daha iyi bilirsiniz.

Uyarmak ayrı şeydir, ahkam kesmek ayrı. Bir hatayı görüp de söylememek en az onun kadar hatalı olacaktır.

İlk Sayfa « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';