Moderatörler hakkında her türlü şikayet ve eleştirinizi hocam.com kuralları çerçevesince bu başlık altında özgürce yapabilir, beğendiğiniz ya da beğenmediğiniz moderatörleri afişe edebilirsiniz.
Eleştirilerinizi yaparken lütfen moderatör ismini ve şikayetinize sebep teşkil edecek moderasyon işleminin detaylarını ve varsa ilgili başlığın adresini belirtiniz.
Konuyla ilgisiz mesajlar hocam.com doğası gereği silinecektir.
salih f canpolat moderatör mü ?
dünyayı kendisinin yarattıgını sanıyo :D ilginç itici bi tip ![]()
Kesinlikle lazımdı bu başlık Cumhur! Çok taraflı mod.ler var! Kendi profilinde ırkçılık yapıpta bizim yazılarımızda ırkçılık bulup banlayan!
gay dedigim icin 3 ay engeellediniz :D neden olaylari kisisellestiriyorsunuz ki
ya hasan şaş fotoğrafı koyan mod...benimle alıp veremediği var sanırım...forumda okadar küfür sataşma varken...benimle uğraşıyor....başka işi yok herhalde...mod olmadığı forumda benim açtığım konuları kapattı fln....auhahauah kendisine burdan madalya vermek istiyorum...
Kadir Ekinci...
Kendisinin bana bizzat gıcıklığı var sanırım, ev arama ilanımı "konu saptı" bahanesiyle silmişti. bunun dışında da var olayları...
Konu tepede kalsın diye up yazmak zorunda değiliz...
Moderatör olunca tüm kontrol kendi elinde sanmasın kimse...
Ben Siyaset& Güncel başlığında kesinlikle adaletsizlik olduğunu düşünüyorum. O başlıkta olan banlamaların tüm moderatörlerin oylamasına bırakılması gerektiğine inanıyorum.
Genel olarak moderatörlerden memnunum, Nazlı'ya da katılmıyorum, Salih bence işini gayet düzgün yapıyor.
Birtek Muzaffer Alper Sezen ile ilgili bir durum var. Normalde insanlar bir başlığı sürekli uplarsa o başlık için işlem yapılıyor ancak bu sayın moderatörümüz kendi satış yaptığı başlıkları sürekli uplıyor ve başlıklara hiçbirşey olmuyor. Yani "modlar bizi denetliyor da modları kimse denetlemiyor"un doğurduğu bir sonuç sanırım.
Profilinde ''yaşasın türk Kürt aşkı''(Türk'ün ''T''sini küçük,Kürt'ün ''K'' sini büyük yazmak ne oluyor???) resmi bulunduran mod. tahrik edipte sonra beni banlayamaz! Adı aklıma gelmiyor!
Profilinden resim kaldırılsın ya da bana siyasi görüşüm ve söylemlerimden dolayı ban gelmesin!
Eleştiri, hiciv, protesto, ironi içeren başlıklar çöpe gönderilirken bunlara konu olan lüzumsuz başlıklar anasayfada cirit atıyor. Bu konuya el atılmasını istiyorum!
At şeyinde kelebek neden eğreti durur?Yazar: Necdet Yıldız
Ayakkabı çekeceğinizle en çok ne yaparsınız?Yazar: Necdet Yıldız
Ezan okunurken indirme olayı...Yazar: Necdet Yıldız
Sevgilim ne yapmaya çalışıyor sizce?Yazar: Necdet Yıldız
Eski sevgilinizin dul kaldığını duysanız tepkiniz ne olurdu?Yazar: Necdet Yıldız
Çikolata mı, SÜT mü?Yazar: Necdet Yıldız
Kakanız bugün ne renk?Yazar: Necdet Yıldız
Kadınlar ve Büyük ArkalarYazar: Necdet Yıldız
300 Kez SpartalıYazar: Necdet Yıldız