Anasayfa
Beni Hatırla
0
FORUMLAR > SİYASET & GÜNCEL > ''Evliliğinde F-16 kiralayacağım''
24.08.2008 16:17 PM

İşadamı İsmail Dengiz, 11 yaşındaki oğlunun sünnet düğünü için helikopter ve stadyum kiraladı. Dengiz, "Para sorun değil, evlenince de F-16 kiralayacağım" dedi

Göksel BAŞARAN- Volkan Bayram SÜLE

BURSALI işadamı İsmail Dengiz, 11 yaşındaki oğlu Tahsin Dengizin sünnet düğünü için stadyum ve helikopter kiraladı. Düğünün yapıldığı Merkez Nilüfer İlçesi'ndeki Kayapa Stadyumu'na helikopterle inen sünnet çocuğu Tahsin Dengiz, babası İsmail Dengizin şarkı söyleyen Hüner Coşkunere saçtığı paraları topladı.
Bursada Kayapalı Arsa İnşaat ve Emlak Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Dengiz, oğlu Tahsin Dengiz için 3 gün 3 gece sürecek sünnet düğünü düzenledi. Düğün için 5 bin davetiye dağıtan Dengiz, yerel bir gazeteye de tam sayfa ilan verdi.
Sünnet çocuğu Tahsin Dengiz, dün akşam düğünün yapıldığı stadyuma babası İsmail, annesi Pembe, ablaları Fahriye Dengiz ile Beytiye Babuleyle birlikte helikopterle indi. Düğünde Hüner Coşkuner ve Mine Koşan şarkı söyledi. Tahsin Dengiz, babasının şarkı söyleyen Hüner Coşkunerin başından aşağı saçtığı 10'ar YTL'lik banknotları görünce, sahneye koşup yere dökülen paraları alarak cebine koydu. Bu durum düğüne katılanların gülüşmelerine neden oldu.

EVLİLİĞİNDE F-16 KİRALAYACAĞIM

Etli pilav, helva ve meyvenin ikram edildiği sünnet düğününe gelen 2 bin 500 kişiyle tek tek ilgilenen işadamı İsmail Dengiz, Oğluma babamın adını verdim. Sünnet töreninin uzun yıllar konuşulması için stadyum ve helikopter kiraladım. Üç gün üç gece sürecek düğüne katılımın fazla olması için gazeteye ilan da verdim. Bizim için çok özel olan oğlum Tahsin için tüm servetimi harcamaya hazırım dedi.
Gazetecilerin, düğün töreninin maliyetiyle ilgili sorusuna, Para hiç sorun değil diye yanıt veren işadamı, oğluna evleneceği zaman da F- 16 kiralamayı düşündüğünü söyledi. (dha)

Şimdi insanlar sonra bu adamı kaçırıp fidye isteyenlere söverler!!Şimdi bu adam o.çocuğu değil de ne????

24.08.2008 16:24 PM
Gökhan
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Jeoloji Mühendisliği
  Görgüsüzlüğün dip noktasına ermiş iş adamı, ne diyelim o da bir çeşit erdem artık günümüzde
24.08.2008 16:46 PM
bence o parantez içindeki dha yerine oha! yazılsa daha güzel olurdu=)
24.08.2008 17:58 PM
Ercan
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Fen Bilgisi Öğretmenliği
haa zaten piyasa rent a f-16cı kaynıyo ya
24.08.2008 18:03 PM
Kemal
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Elektrik-Elektronik Mühendisliği
adamın parası var yapıyo arkadaşım zenginin malı züğürdün çenesi durumuna getirmeyin olayı çalışın sizde yapın oğlunuza düğün:...
24.08.2008 18:03 PM
neden kiralamakla yetinmiş ki sadece g*tü yiyosa alsaymış:D
24.08.2008 18:06 PM
Ahmet Samet
milletin ne kıymetli bılığı var ya..
24.08.2008 20:44 PM
Huseyin Bahadir
zenginin malı züğürdün çenesi hesabııı
24.08.2008 21:07 PM
ben hayalet uçakları tercih ediyorum, napcam f16 yı radar falan uraşamam.
24.08.2008 21:19 PM
Hakan Selcuk
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | İnşaat Mühendisliği
deng(es)iz işte napsın.
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';