Anasayfa
Beni Hatırla
2
İlk Sayfa « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » Son Sayfa
04.07.2007 09:03 AM
Fatih
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği
izlemedim ama lost uda izleyen birileri bi karsilastirma yapabilirmi... yok lostdan daha guzel degilse hic zaman kaybetmeyim Gülen
29.10.2007 22:37 PM
Huseyin Bahadir
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Elektrik-Elektronik Mühendisliği
@fatih bence losttan kat kat daha iii...ikisini birden izliorum ben lostta 2 sezondayım...prison da birde lost iii ce b.kunu çıkardı..saçmalamaya bbasladılar...
Son Düzenleme: Huseyin Bahadir Berk @ 29.10.2007 22:37
29.10.2007 22:37 PM
aaah ah maykıllllllll=(
29.10.2007 22:42 PM
************spoiler******************

son bölümde(s3-b5) mikrodalga ile tv yayını bozma numarası yaparak "siktr"i yemiş dizidr, ayrıca zaten 2.bölümünde de alkol yakarak su borularını açmak da bir ayrı merak konusu, ve merak ettiğim bu adamın ilk sezonda ayak serçe parmağı kesildi ama yürümesi maşallah yerinde, nasıl ola ki?
09.11.2007 11:58 AM
Aziz
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | İnşaat Mühendisliği
3.sezon 6. ve 7.ci bölüm birlikte yayinlandi. 8.bölüm salı günü türkiyede izlenebilir. sarah ölmüş gözüküyor. lechero'nun michael la birlikte kaçması bakalım nasıl olacak. birileri eski tadini vermiyor felan demiş. dizi artık daha şaraplı hale geldi. yani heyecan dosajı arttı.
tahmini geçen sezon gibi mayıs başlarında 3.sezon bitmiş olur.
09.11.2007 13:05 PM
Michael ı tek geçerimm ; )   "saati olmadan hiçbir şey yapamayacakmış hissi veren karakter. nedense her yeni plan yaptığında sinsi bakışlarını direk saate çevirip anında plan yapıyor.

-fish, olum yarına ödevi teslim etmem lazım.
+hallederiz. (sinsi sinsi saate bakar) saat kaç? 9. tam 12:30 da burda ol!
-eyvallah abi.

-michael, makarna bitmiş evde.
+(sinsi sinsi saate bakar). şu andan itibaren 15 dakikamız var. tam 15 dakika sonra beni mutfakta bekle.
-abi naptın ya allasen? "

herkese lazım walla : PP
09.11.2007 14:30 PM
Yigitcan
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Elektrik-Elektronik Mühendisliği
abi bu forum cokmu eski ya anlamadm ben su anda 3.sezonun 7.bolumunu izliyorm inanmayanlar icn biraz soliymm ajan ve scofield faln sona die baska bi ceza evine düşüyorlar burdanda scofield ın bi elemanı kacırması gerekiyor kacırmassa sara ve lj yi öldürecekler ole ama 3.sezon dieger 2.sezona gore bence cok daha bomba bu düştükleri cezaevi sona da oaylar digerine gore cok daha farklı ve scofield n cezaevini fan gostern bi haritası yok yani işler daha zor ama acaip sürükleyici...
16.11.2007 15:58 PM
Aziz
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | İnşaat Mühendisliği
fazla geridesiniz... evet christmas tatiline son 2 bölüm kalıyor. sanırım ocak sonları yada şubatta tekrar başlar. 8.bölümün gösterdiği gibi her dümenin altında şirket var. ajan mahone'un ipi çekilecek mi? sanırım 9.bölümde bir infaz seyredebiliriz yine. artık sona bölümleri bitti. michael sona dışında en sonunda. ama sanırım daha kapalı bir yere gidecek. görüldüğü gibi whistler'da şirket dümeninin bir parçası. şirket sorunları biraraya getirip karma çözüm oluşturmayı deniyor. alex, michael sona'dan gittiğine göre sona macerası bitiyor artık. bellickde bir şekilde bagwell ile kaçar artık. yeni sezon beklentilerin aksine daha hareketli ve daha gizemli olarak devam ediyor.
Son Düzenleme: Aziz Kezer @ 16.11.2007 16:04
16.11.2007 16:06 PM
Yaa bende varım bende..prison break!budur ya hakkaten soluk soluğa islediğim dehşet bi dizi.ama 3.sezonu görmek için dayanamıyorum yaa kesin tarih belli olduğunda haber verirmisinizz
16.11.2007 16:39 PM
@rana

ohoo çoktan başladı yahu, 8 bölümdür izliyoz :)
İlk Sayfa « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';