0416 dan sonrası yok di mi? sezon finali miydi? dikkat birzdan yazacaklarım spoiler içeriyor.. Lincoln ve Michael in annesini gördük yaşıyormuş ee noldu bu sizi heyecanlandırdı mı yani? eğer bu sezon finaliyse çok çok cılız bi final oldu diğerlerine nazaran sanırım..
ben zaten biliyodum. o kadın ölmemişti :D :D
0416 dan sonrası yok di mi? sezon finali miydi? dikkat birzdan yazacaklarım spoiler içeriyor.. Lincoln ve Michael in annesini gördük yaşıyormuş ee noldu bu sizi heyecanlandırdı mı yani? eğer bu sezon finaliyse çok çok cılız bi final oldu diğerlerine nazaran sanırım..
Noel falan diye yoktu bu hafta sanırım
Final değildi
Noel falan diye yoktu bu hafta sanırım
Final değildi
Sezon arası. Yeni bölümler Nisan-Mayıs gibi deniyor.
şubatta da lost başlıyordu di mi?
21 Ocak.
dizi budur ya her sezonun her bölümü ayrı bi aksiyon valla soluksuz izliyorum diziyi:)
bu alemde bi küçük emrah bi de michael. gelecek bölümde sara'ya türkü çığırırsa şaşırmam. yıllardır ölü olarak bildiği annesi de piyasaya çıktı. güzel. yaraaalııyııımm yaraaaalıı. severek izliyoruz.
dövmesinden bende yaptıracam. ama hint kınasıyla.
son 6 bölüm yaaa:(
scolfiedddd yaa:D