Anasayfa
Beni Hatırla
0
FORUMLAR > KONU DIŞI > Oğluna çapkınlık dersi veren baba
01.02.2011 03:57 AM

Münire G. adlı kadın, 19 yaşındaki oğluna uygulamalı çapkınlık dersi veren kocası Muhittin G. hakkında boşanma davası açtı. Kadını haklı bulan hâkim, çiftin boşanmalarına karar vererek, kocayı 25 bin lira tazminat ödemeye mahkûm etti.

İlginç boşanma davası, 27 Ocakta Ankara 11inci Aile Mahkemesinde görüldü. 2 çocuk annesi Münire G., kocası Muhittin G.nin evini ihmal ettiği, evin ihtiyaçlarını karşılamadığı, başka kadınlarla kendisini aldattığı gerekçesiyle boşanma davası açtı. Münire G. kendisini aldatan kocasının bazı kadınları da büyük çocukları 19 yaşındaki S.G.nin evine götürdüğünü belirterek, oğlunun mahkemede tanık olarak dinlenmesini istedi.

BENİ REZİL ETTİ

Duruşmada tanık olarak dinlenen S.G, Babasının kendisini öğrenmesi için bazı kadınlara götürdüğünü belirterek, şunları söyledi: Babamın yaşam tarzı çok farklıdır. 2-3 yıldır görüşmüyoruz. Ama görüştüğümüz dönemlerde ben İstanbulda kalıyordum. Halen de İstanbuldayım. Kiracı olarak kaldığım eve babam farklı kadınlarla gelir, aynı yatakta yatarlardı. Birkaç defa da beni öğreneyim diye kadınlara götürdü. Ancak yapıma ters olduğu için öyle şeyler yapmadım. Babamın yüzünden komşulara rezil oldum ve evimi değiştirmek zorunda kaldım. Kadınlarla yaşayan babam, annemi ve diğer kardeşimi ihmal ediyordu, eve bakmıyordu.

Kaynak : http://www.internethaber.com/bu-bosanma-davasinun-konusu-cok-farkli-325011h.htm#ixzz1CfU0WSR8

01.02.2011 03:58 AM

Bu mesajı
1 kişi beğendi
2 kişi beğenmedi
01.02.2011 03:58 AM

Okumadım. Ama üzülme her zaman bi kara murat çıkar.

01.02.2011 03:59 AM

hass.....   baba bence bos ew bulamayınca cocugun yanına akıyo gıbı geldı

01.02.2011 04:00 AM

Yapıma ters ne ola ki

01.02.2011 04:01 AM
Uğur
Hacettepe Üniversitesi | Jeoloji Mühendisliği

sen evlat de hatuna götür o ne desin zaten kolpa yapıyo ya da i.ne

escınsel herhalde yapıma ters dedıgı durusmada utanmıs anası bunuda evlaklıkdan men davası acar dıe

Hatice
Dokuz Eylül Üniversitesi | İlköğretim Matematik Öğretmenliği

çocuk resmen kalkmadığını dile getirmiş ya

01.02.2011 04:02 AM
Hatice demiş ki:

çocuk resmen kalkmadığını dile getirmiş ya

tövbe, belki tek eşlilikten yana, annesi iyi yetiştirmiş 

01.02.2011 04:03 AM

uzunmus yaa

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';