eskişehirde dinlemiştim süperler!!!ama kafalarını o kadar sallayıp nasıl hayatlarını sürdürebiliolar anlayabilmiş diilm:D
eskişehirde dinlemiştim süperler!!!ama kafalarını o kadar sallayıp nasıl hayatlarını sürdürebiliolar anlayabilmiş diilm:D
en son yaptığımda bi hafta yamuk dolaşmıştım.bencede bi yöntemi olmalı bunun:)
en son yaptığımda bi hafta yamuk dolaşmıştım.bencede bi yöntemi olmalı bunun:)
adamlar acaipler yaaa:Dbence sakıncalı bi daha deneme:D
adamlar acaipler yaaa:Dbence sakıncalı bi daha deneme:D
en sevdiğm grup türkiyede
en son headbang imden sonra çok eğlenmeme rağmen pişman olmuştum.ama pişmanlığım bi hafta sürdü
boynuM hep öle kalcak die ne korkmuştum ha:D
:Dadamların bünye sağlam kaldırıo da şahsen benm bünye kaldırmaz:D sen de bence git dinle hafif kafa salla şöle arada we dön onlara fazla uyma:Dbak sora boynun hep öle kalır ucuz kurtulamayabilirsin:D
:Dadamların bünye sağlam kaldırıo da şahsen benm bünye kaldırmaz:D sen de bence git dinle hafif kafa salla şöle arada we dön onlara fazla uyma:Dbak sora boynun hep öle kalır ucuz kurtulamayabilirsin:D
bu mesela ilk defa fitnessa gidip ertesi gün her tarafının et kesmesi gibi.Bi daha yapınca açılıyor insan
elemanları İzmirli olan bu grubu bilen, dinleyen ya da duyan var mı merak ettim.
dinlemek isteyen bu adresten dinleyebilir:
yorumlarınızı bekliyorum
bizim BAÜ'de canlı dinledim. harika bi grup bence. geleceği var yani.
www.makineband.com ayrıca facebookta da klipleri ve şarkıları mevcud.