Anasayfa
Beni Hatırla
6

eskişehirde dinlemiştim süperler!!!ama kafalarını o kadar sallayıp nasıl hayatlarını sürdürebiliolar anlayabilmiş diilm:D

02.08.2010 20:05 PM

eskişehirde dinlemiştim süperler!!!ama kafalarını o kadar sallayıp nasıl hayatlarını sürdürebiliolar anlayabilmiş diilm:D

03.08.2010 20:54 PM
Berna demiş ki:

en son yaptığımda bi hafta  yamuk dolaşmıştım.bencede  bi  yöntemi  olmalı bunun:)

03.08.2010 21:02 PM
Akın demiş ki:

en son yaptığımda bi hafta  yamuk dolaşmıştım.bencede  bi  yöntemi  olmalı bunun:)

adamlar acaipler yaaa:Dbence sakıncalı bi daha deneme:D

03.08.2010 21:05 PM
Berna demiş ki:

adamlar acaipler yaaa:Dbence sakıncalı bi daha deneme:D

en sevdiğm grup türkiyede

en son headbang imden sonra çok  eğlenmeme rağmen  pişman  olmuştum.ama  pişmanlığım  bi hafta sürdü

boynuM  hep öle kalcak  die ne  korkmuştum ha:D

03.08.2010 21:24 PM

:Dadamların bünye sağlam kaldırıo da şahsen benm bünye kaldırmaz:D sen de bence git dinle hafif kafa salla şöle arada we dön onlara fazla uyma:Dbak sora boynun hep öle kalır ucuz kurtulamayabilirsin:D

14.08.2010 04:52 AM
Berna demiş ki:

:Dadamların bünye sağlam kaldırıo da şahsen benm bünye kaldırmaz:D sen de bence git dinle hafif kafa salla şöle arada we dön onlara fazla uyma:Dbak sora boynun hep öle kalır ucuz kurtulamayabilirsin:D

bu mesela ilk defa fitnessa gidip ertesi gün her tarafının et kesmesi gibi.Bi daha yapınca açılıyor insan

14.08.2010 05:10 AM
Bünyamin
Balıkesir Üniversitesi | Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği
Cagri demiş ki:

elemanları İzmirli olan bu grubu bilen, dinleyen ya da duyan var mı merak ettim.

dinlemek isteyen bu adresten dinleyebilir:

http://www.myspace.com/makine

yorumlarınızı bekliyorum

bizim BAÜ'de canlı dinledim. harika bi grup bence. geleceği var yani.

www.makineband.com ayrıca facebookta da klipleri ve şarkıları mevcud.

İlk Sayfa « 4 5 6 7 8 9 10 11 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';