Anasayfa
Beni Hatırla
6
İlk Sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » Son Sayfa
Bu mesajı
2 kişi beğendi
1 kişi beğenmedi
28.11.2007 19:50 PM
Cagri
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | İnşaat Mühendisliği

elemanları İzmirli olan bu grubu bilen, dinleyen ya da duyan var mı merak ettim.

dinlemek isteyen bu adresten dinleyebilir:

http://www.myspace.com/makine

yorumlarınızı bekliyorum

28.11.2007 20:22 PM
Makine'yi bilirim severim baya, geçen yıl farketmiştim ben de, bence gayet başarılılar ama İzmir'deler işte
Bu mesajı
1 kişi beğendi
28.11.2007 20:43 PM

2 sene once tanıstım kendileriyle. o zamanlar isimleri in progressdi. cok iyi guruptur favorimdir. arada bi izmire onları dinlemeye giderim o derece iidir ve sırff onları dinlemeye izmire giden tanıdıklarım var.

yakında albumleri cıkcak 3 parcalarını dinledim baya iiyi parcalar.

bigun izmir oozedayım. arkadasım "sittir et anemiyi, dungeonda in progress diye bi gurup cıkıyor superler, onları dinleyelim." dedi. o sırada yan masada ersin karabulut ile umut sarıkaya oturuyordu o ayrı konu. nese gittik dinledik superdi. gece saat 4 artık son sarkıları. en sevdigim sarkılardan biri olan without you i am nothing girdiler ve makine yorumuyla dinledigim o without you i am nothing hayatımda dinledigim en guzel sarkıydı.

2 sene once roxy muzik gunlerinde 3. oldular.

29.11.2007 01:33 AM
Cagri
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | İnşaat Mühendisliği
izmirdeler ama geliyorlar ankara'ya  da  konserlere

konser haberlerini yazacağım buradan:)
29.11.2007 01:36 AM
Oguzcan
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Maden Mühendisliği
ben de duymuştum onları.. myspace'de denk gelmişti dinlemiştim fena bi grup değil güzel şarkıları var.. bi de tarzları nü-metal diye biliyorum ben..
Bu mesajı
2 kişi beğendi
22.04.2008 01:57 AM
Taner
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Gıda Mühendisliği
makine başlığı açılmış :p ben ki bornovalı olarak izmirdeki zamanlarımızda makineye dungeona giderdik ki dungeonun ortamını anlatmam imkansız 2 sene önce orda konsere çıktık ve akustik gerçekten süper , makine nin ilk adı in progress di ki basçımla makinenin basçısı aynı sınıftalar şu an ege dişte adam bayadır kalıo 2 senedir 3 te sanırım neyse adamaların hayatı koşturmaca bir eskişehir bir izmir istanbuldada bronxta bi ara çıkmışlardı sanrım albüm için dream theater ilk keyboardcusu kevin moore geldi ama hala albümü piyasaya süremediler .bunun dışında  gerçekten kafa sallama niyetindeyseniz size o gazı vericek olan bi grubutur soundları baya iyi davulcu ozan ın custom trampeti nin yanı sıra süper bir davul seti var ne kadar pound okadar sound basçıda ampeq kafa falan neyse sahne duruşu gösterişi sağlam bi grup ( türkiyede nerdeyse çoğu grupta olmayan birşey ) bu arada yakında olimposta festival varmış orda da çıkacaklar 16-19 mayıs 3 gün 30 ytl sanıyorm ama netten bakabilirisiniz:p
Son Düzenleme: Taner Mustafaoglu @ 22.04.2008 01:59
06.01.2009 01:49 AM
Betigül
Muğla Üniversitesi | Su Ürünleri

izmirli süper bi grup :) zeytinli perfomansları çok süperdi valla halen daha hafızamda :)

17.01.2009 19:59 PM

detaylı bilgi almak isteyenler

www.makineband.com ve www.makinefanclub.com dan bakabilir...
bu aralar dungeonda çıkmıyorlar ara verdiler programa albüm çalışmaları malum =)

17.01.2009 21:36 PM

Genelde bu tarz rock yapan grupları dinlemem ama bu kadar insan sevince bir şans vermek istedim. Myspacelerindeki "Sonu Yok" u dinledim. Benim için ilk ve son dinleyişim oldu. Şarkıda sözlere gelmeden önce dımbır dımbır gitarların arasında kadın sesi mi erkek sesimi olduğunu anlamadığım o oryantalist çığırış da neydi dedim. Hadi bu doğu ezgileriyle rock müziği birleştirme klişesini geçtim, sözler de kurtaramadı. Sözlerde metaforun gözünü çıkarmışlar. Ne hayallerin gölgesi ne de yalnızlığın kıyısı kalmış. Açıkcası biraz ağır eleştirmiş olabilirim ama kitlelere kendini duyurmak ve müziğini devam ettirmek isteyen gruplar için böyle eleştiriler de yapılması gerektiğine inanıyorum.

Bu mesajı
1 kişi beğendi
17.01.2009 22:35 PM

grubun tarzı industrial buda elektronik öğelerin de bulunması demek bu tarzda da türkiyede yapan pek yok...

İlk Sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';